Üsküdar yaşamak için kasvetli biryer bana göre. İnsanları vs. biraz mutaasıp. Sadece bir defa tiyatrosuna gitmiştim gayet güzel binası vardı, izlediğim oyun da başarılıydı tiyatroya gidilebilir.
Ayrıca üsküdara tek dolmuşla Kadıköy var gidilebilecek yakın. Direk Kadıköy sahilden başlayıp modaya kadar kaptırıp gitmek bile gayet keyifli oluyor. Sonra gündüz gezilebilecek Bahariye var, akşam çıkmak birşeyler içmek bir şeyler atıştırmak istediğinizde Kadife sokaktaki çoğu yer özellikle Vİctor Levi, İsis tek başına gitmek için çok uygun. Ne zaman gitsem elinde kitap sakin sakin oturan birileri oluyor yalnız gitmenin can sıkıcı olacağı yerlerden değiller. Aynı şekilde canlı müzik için Shaftta öyle ama ses sistemi felaket.
Sonra Kahvaltıya Beşiktaşa gidilebilir. Gidilirse Kaymakçı Pandoya gidilmeli, sucuklu yumurta bal kaymak ve sıcak süt sipariş edilmeli bana göre, ama bu aralar yol çalışması nedeniyle sokaktaki masaları kaldırmış içerdeki iki masayla hizmet veriyorlar yer bulmak ciddi problem. Bir de işleten amca biraz huysuz. Kahvaltıcı Farukta gayet lezzetli bol porsiyonlu ve uygun fiyatlı kahvaltı servisi sunan bir yer ama onun da masaları çok dipdibe.Ortaköyde kumpir de yenebilir.
Sonra Beyazıt Eminönü arası her yol bana çok eğlenceli gelirdi ilk taşındığımda her gün sahile inmeye çalışırken kaybolur, bir gün mısır çarşısının içini, bir gün tramvay yolunu takip edip sultanahmeti, başka gün vefadaki eski tip evleri, unkapanındaki 50tlye müzik aleti satan pasajları filan keşfeder kendi kendime mutlu olurdum

Bir de eminönünde biryerde nefis dondurmalı helva satıyorlar yerini tam olarak hatırlamıyorum ama onu da bulup yemelisin bence çok lezzetliydi.