Istanbul'da Sosyal Olmak???

ne guzel tek gezebilmen.ben de kucuk sehirden geldim insan alisamiyo basta.gercekten gezmeyi cok istiyorum ama bi turlu tek basima su vapura binip karsiya gecmeye cesaret edemedim. Ben istiyorumki arkadasim olsun hem gezelim hem eglenelim ne bilim iste. yalnizligi cok sevmiyorum sanirim. Bide herkese guvenemiyosun burda.Bu arada Ataman insallah olur canim :)

sağol canım teşekkür ederim duan için..ben başlarda tek başıma yürüyemiyodum bile ist. sokaklarında korkudan..ama bir alıştın mı da o kadar zevkli geliyo ki..ben hiç işim olmadığı halde çıkıyorum karşıya geçiyorum motorla bi beşiktaşta geziniyorum yemek yiyip geliyorum..sen şimdi yolları falan da çok bilmediğin için ondan da çekiniyosundur ama bir kaç ay içinde öğrenirsin merak etme :)

ooo alışveriş derseniz hoplaya zıplaya gelirim :1: ama bayram için babamların memleketine gidebiliriz bayram sonrası istanbuldayım yinee

ýstanbulda paran kadar sosyal olabýlýrsýn bunu unutma
Canim o sadece istanbul icin gecerli dglki heryerde oyle.bnm memleketimde de dolmusla bi yere gidip gelmek 3-4 lira burdada oyle. Ama tabi burdaki eglenceler daha cok ve daha fazla harcama gerektiriyo tabi haklisin.napalim paramiz kadar sosyal oluruz bizde :)

ıstanbulda paran kadar sosyal olabılırsın bunu unutma

kesinlikle buna katılıyorum başka şehirde 10 tlye yapabileceklerinin burda 3 te birini yapamazsın yol parası pahalı araban olsa otoparkıydı benziniydi pahalı.mekanlar desen almış başını gitmiş nası olsa bir alıcısı var diye.paran yoksa istanbul çoook zor.

valla kizlar ben bayram sonuna kadar bosum gezmek alisveris yapmak yada sadece bakmakta olsun hadi :) her turlu aktiviteye varimm :)

tatlım üsküdar sahilinden bin vapura
Eminönüne gel önce bir balık ekmek ordan çarşıya gir gez dolaş alışverişini yap:10:
Kadıköyede gidebilirsin orda güzel avmler var
Ortaköyünde kumpirleri müthiş:34:

ben sana en kestirme yolu söyleyim hayat yalnız çerkilmez,kızların kaprisi sıkar en iyisi sevgili yap kendine.

ah ne güzel allah bana da maaşımı çatır çatır yemeyi nasip etsin :1: işe girmeyi ben de çok istiyorum :)
bayram dönüşümde beni de alın aranıza :))
hepimize nasip etsin Allah cnm yaaa tabiki aşk olsun hemen git gel sende tamam mı ?:)

ben sana en kestirme yolu söyleyim hayat yalnız çerkilmez,kızların kaprisi sıkar en iyisi sevgili yap kendine.
amannn sevgilinin kaprisi cok cekiliyo sanki :)) yine kızlar sevgiliden iii bence en azından acı cektirmiyolar :27:

sevgiliyle tartışınca kız arkadaşlara anlatırsın ama,
kız arkadaşla ilgili sorunu sevgiliye anlatamazsın çünkü hı hııı diyip anca bakar bön bön :1: en azından benimki öyle :1:

Back
X