- 29 Mart 2012
- 1.783
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Tek başına yaşayacaksan kiradan başka derdin olacağını sanmıyorumHergün bir patlama hergün bir tecavüz haberi alıyoruz ve bu beni ürkütüyor. Ayrıca hayat pahalı ve hızlı ben yetişebilir miyim bilmiyorum. Sizce napmalıyım
Muhit önemli birde site içi ev bulabilirsen çok daha iyi olur.. Hayat seni eninde sonunda tek başına bırakacak baş etmek elinde
Avrupa yakasında köklü bir firma. Ögrendigim kadarıyla kendi servisleri var calısanlarını alıp bırakıyorlar.Staj yapılacak yer neresi?
Yakınlarda bir öğrenci yurdu bulursan orda kal bence.
Yakınlarda bir öğrenci yurdu bulursan orda kal bence.
yurduna göre değişir. Tek kişilik oda tutarsınız siz de.Öğrenci yurdu olursa annemin gelip kalması sorun olur mu? Birde ben kendi başıma herşeyi tek yapmaya alışığım. Tanımadığım başka bir insanla yapamam sanırım
istanbulun hangi yakasında olursan ol tek odadaq kalacagın öğrenci yurtları var. dışarıdan müşteri kabul edeni var. hem etrafın kalabalık olacıgın için korkmazsın. sadece yemek ve çamaşırını düşünürsün. geri kalan onlara ait.merhaba kizlar
Uzun zamandır kafamı kurcalayan konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Şöyleki yakın zamanda zorunlu bir staj yapmam gerekiyor. Ben şehir olarak istanbulu tercih ettim. 6 ay kadar sürecek ve bir miktar parada geçicek elime.
Bi bakıyorum herşey çok güzel olacak diyorum birde bakıyorum cok korkuyorum. Birincisi ben tek çocuğum ve daha önce tek başıma yaşamadım. Omzuma büyük bir sorumluluk binecek ve ben başedememekten korkuyorum. İkincisi benim istanbulda kalacak bir yere ihtiyacım var ve bunu nasıl ayarlıcam konusunda en ufak bir fikrim bile yok. Benim kafamda olan kücük eşyalı ve en önemlisi güvenli bir daire. Ama nerden bakmalıyım nelere dikkat etmem lazım ne gerekiyor hiç bilmiyorum.
Fikirleriniz önerileriniz çok degerli benim için. Kendimi biraz caresiz hissediyorum sanırım
Çok aşar eski binalar bile 600den başlıyorSite içi önerisi arkadaşımdanda geldi. Ama benim bildiğim
Oralar cok
Pahali. Benim elime ayda 1000-1500 civarı para geçicek. Oralar beno aşmaz mı?
Boşuna panik yapmayın. Burada inşallah çok güzel bir hayatınız olacak. Bir de düzgün bir arkadaş bulursanız tadından yenmez. Başka bit yerde yaşamayı düşünmezsiniz bir dahaAvrupa yakasında köklü bir firma. Ögrendigim kadarıyla kendi servisleri var calısanlarını alıp bırakıyorlar.
Benim tek sorunum iş sonrası hayat:)
Tüm bunları bilmiyordum ben. İyiki varsınız.
Peki yurtta kalmak diyince ben kendine ait bir oda ortak mutfak banyo vs anlıyorum. Yanlıs mıyım?
Birde site icinde dairlere bakmaya calıstım ama çok farklı sonuçlar çıktı. Ortalama fiyat kestiremedim hiç.
Ve en önemlisi bunları halletmek için ne kadar süre önce gitmeliyiz?
Tüm bunları bilmiyordum ben. İyiki varsınız.
Peki yurtta kalmak diyince ben kendine ait bir oda ortak mutfak banyo vs anlıyorum. Yanlıs mıyım?
Birde site icinde dairlere bakmaya calıstım ama çok farklı sonuçlar çıktı. Ortalama fiyat kestiremedim hiç.
Ve en önemlisi bunları halletmek için ne kadar süre önce gitmeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?