Çok fahiş fiyat mı SEMA hastanesi Gülen cemaatinin hastanesi olarak biliniyor. Fakir, orta gelirlinin dinimizin gereği SÜNNETi bu hastanede yaptırmasına imkan yok arayın bi fiyat sorun. Yine yeni açılan EMSEY hastanesi bu hastane de Menzil cemaatinin burada da SÜNNET yaptırmak için hatırı sayılır bir fiyat. Bu sene yeni açıldığı için fiyatları böyle ise seneyi düşünemiyorum. Sözün özü bizim hastanemiz hepimizin hastanesi deniyordu yapım aşamasında iken sohbetlerde. Parası az olana SÜNNET de lazım değil der gibiler....)))) Allah ıslah eyler inşallah. Cenabı mevlamdan sağlıklı seneler dilerim.
Ben oglumun sünneti haznedardaki meltem hastanesinde yaptırdım doğumumuda orda yapmıştım. Doktorum Nuray hanımdan çok memnun kalmıştım kadın hastalıklarında ve doğumda herkese tavsiye ederim. sünnette oglum biraz huysuz olduğu için sünnetini uyutarak yapabileceğini söylediler. Eşim önce istemedi ama ata çok ağlayınca öyle karar verdik. Zaten ameliyat anestezisi gibi bir işlem değilmiş sedasyon denen bir yöntem. Çok hızlı ve çok kolay oldu doktorumuz başar kamil göçmeni size mutlaka tavsiye ederim. Başakşehire taşındıgımız halde hala sadece oraya gidiyoruz
slm arkadaşlar .. ben oğlumu geçen ay sünnet ettirdim 250 tlye çocuk cerrahına mis gibide oldu .. ben o pahalı yapan yerleri anlayamıyorum napıyolar acaba ucuna boncukmu konduruyolar:))
araştırın mutlaka uygun biyerler vardır ...
Sünneti kaça yaptırmıştınız?
canım, sen nereye yaptırdın sünneti?
benimde oğluma sünnet dediler sünnet derisi kapanmış. ist avrupa yakasındayım. haznedar medicana 1000 tl fiyat çıkardı. bende yaptıracak yer arıyorum. iyi bir hastane dr ve fiyat bilgilendirmesi yapan olurmu acabaa...
benimde oğluma sünnet dediler sünnet derisi kapanmış. ist avrupa yakasındayım. haznedar medicana 1000 tl fiyat çıkardı. bende yaptıracak yer arıyorum. iyi bir hastane dr ve fiyat bilgilendirmesi yapan olurmu acabaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?