İstanbulda tavsiye ettiğiniz dişhekimleri

Lavanta

benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.028
1
156
36
Diğer
arkadaşlar yakın zamanda köprülerimi değiştiricem..lütfen bana duyduğunuz,tedavi olup memnun kaldığınız dişhekimi varsa önerilerinizi sunun..ben bi kaç yere baktım ama netten sitelere bakarak karar veremiyorum açıkçası çok fazla paramda yok burdaki(balıkesirde) beni tam olarak memnun edecek donanım yok ..sizden cevap bekliyorumm sizin fikirleriniz önemli artık karar verip görüşmem vee işyerinden izin alıp gitmem lazım yaza kadar..:enbuyukkk:

evet arkadaşlar cvp gelmedi sizlerden ama ben aşağı yukarı karar verdim ..istanbul asya bostancı diş hekimi osman nursal gidip muayene olduktan snr tam olarak kesinleşicek ..

Anadolu yakasındaysanız kendi doktorumu öneririm size. Başkent Üniversitesi Altunizade polikliniğinde Kutlu Tanık.

Şayet Avrupa yakası derseniz, Ak Merkezin karşısında Doç. Dr. Ahmet Kurtaran var. Ahmet Bey'in özel kliniği orası. aynı zamanda Kutlu Bey ile aynı hastanede görev yapmaktadır.

Her ikisinde de tedavi olmuş bir hasta olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Sevgilerimle,

ebruli özel mesaj attım sana eğer cvp verirsen çok memnun olurum..çünkü balıkesirden gidip tedavi olucam ve kesinlikle maddi imkanlarımı kısıtlayıp gidiyorum çektiğim tüm sıkıntıya değecek dişlerim olmalı..

canım 20 senelik diş hekimiyim diyen bir hekimden ve çapadan yeni mezun olmuş bir hekimden çektiğimi başka kimseden çekmedim.
Sana tavsiyem dişlerinde kanal tedavilik vs bir durum varsa normal hekime sakın gitme, mutlaka endodonti uzmanına git.
Şayet sadece köprülerin değişecekse hekime değil işin ehli bir teknisyene git. Hem daha ucuza halledersin hemde memnun kalırsın

avrupa yakasında eyüpteki Burkay Doruk Özer'e hep gidiyorum çok memnunum kaç sene önce dolgu yaptırdım hiçte korumama rağmen bişeycik olmadı tavsiye ettiklerimde çok memnun eğer gitmek istersen googledan adını arat çıkıyor tel numaraları geçmiş olsun şimdiden

arkadaşlar teşkkür ederim..ben anadoluda osman nursal var sitesinden gördüğüm kadarı ile daha genç ama avrupada da asistanlık yapmış..benim dişetime müdahale edilmesi gerek..çünkü dişim çekilmişti orası boş olunca diğer dişlerime göre aşağıda onu eşitlemesi gerek ..birde sitelerine yapılan müdahaleleri gösteriyorlar ya onlar kendi yapımlarındır inş.ben o değişikliğe bakarak gidiyorum..tavsiyelerinizide göz önünde bulundurucam..

Dental Studio'yu oneririm.Bagdat cd.Erenkoy cami yanında.İlk olarak klinik gibi degil, terapi merkezi gibi dizayn edilmis ve yeni acıldıgı icin fiyatları cok uygun yapmıslar.Ucretsiz muayene ve rontgen fisi elime gecti cok guleryuzlu ve ilgiliydiler.

Dr. Mete Hanzade.. Priodontoloji uzmanı, çok titiz ve hastalarıyla ilgili ibr hekim..Bakırkoyde muayenehanesi var ayrıca Halkalı'da Avrupa Konutlarının orada Dental Corner diye yeni bir klinik actı, oldukca basarılı bir yer..

DR. Murat İnce. Onun kadar sıcak bir diş hekimi görmedim ben resmen fobimi yendi. Şimdi Dişçiye Güle oynaya gidiyorum. Muayenehanesi kuyubaşında (istanbul/anadolu)

slmlar, anadolu yakasında önerebileceğiniz bir periodontolog var mı? şu an diştelim var. bittikten sonra diş eti düzenlemesi için görüşmek istiyorum. önerilerinizi bekliyorum..

Bostancı da Ali Tutuncuoglu 15 yıldır benim ve tumyakın cevremin dis doktorudur. zaten bir kere gittikten sonra baska dr arayısına girmeyeceksiniz kendisi harika bir insandır asla gereksiz bir islem yapmaz para kazanmak icin fiyat olarakda gayet uygundur .

kadir demirkazik cok memnun kalacagi. bir doktor beni nelerden kurtardi bir bilse..
Arkadaşlar yillardir dislerimden cok cekmiş biri olarak anadolu yakasinda oturan arkadaslar icin dogudent i tavsiye ederim kendisi cene cerrahi, isinde uzman titiz sevecen biri dis hekimi bi bayan var oda oyle cok ilgililer dis ihmale gelmez

Back
X