Istanbulda tüp bebek merkezi

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.572
829
123
28
Arkadaşlar herkese merhaba
Yarın hayırlısıyla inşallah istanbula geliyorum
Daha önce 2 defa aşılama yaptirdik ikisi de tutmadı tüp bebek önerdi doktor sgk yok anadolu tarafında olacaz ailem orda oturuyor
Sperm sayısında hızında sorunlarımız var
Doktorumuz profesör e gitmeniz lazım dedi
Internette araştırma yaptım bahçeci ve hisar hospital a kötü yorum yazanlar olmuş sizin öğrenebileceğiniz profesör ve tüp bebek merkezi var mı birde fiyatlar nasıl

Doçent doktor mehmet resitasoglu var . Hangi hastanede bilmiyorum ama alanında başarılı diye biliyorum.instagramdan takip et istersen.

Anadolu tarafından sgk geçen bahceci umut merkezi var canım

canımmehmet reşit benim doktorum :) kendisi bahçeci fulya merkezinde avrupa yakasında

Yani bende Pendik te oturuyorum ama tedaviyi Florya medikal Park ta oldum. Orda 2 domtor beraber çalışıyor ikiside doç ve üniversite hastanesi. Şartları sağlıyor iseniz hastane size tüp Bebek raporu da çıkartıyor.

canım anadolu yakasında merkez bakıyorsun bahçeci umut var hem tüp bebek raporuda geçiyor

canım raporlu tüp bebek 7300 diye biliyorum bahçecide

Öncelikle hepiminize rabbim bu yolda kolaylık versin kızlar bende ekim ayında tedaviye başladım Aret Kamara gidiyorum çok memnunum doktorumdan ince detayıyla bilgilendiriyorlar bu süreçte doktorun iyi olması memnun kalmamız çok önemli

kesinlike kişinin memnun kalması çok önmli bende bahçecide mehmet beyde tedavi oldum çok memenun kaldım kendisinden

ben çok memnun kaldım mehmet beyden inşallah size de şifa olur bahçeci merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…