İstanbul'da uygun fiyatlı önereceğiniz doktorlar?

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
98
35
İlk burun estetik ameliyatımı olacağım. Kısıtlı bir bütçem var. 7-9 bin tl arası fiyatlarda bildiğiniz doktorlar var mı? Genelde 12 binden başlıyor. Çok zor uygun fiyata bulmak.:/

Bi de şu var. Sırf uygun fiyatlı olsun diye işinde iyi olmayan bir doktora da yaptırmak istemem tabii ki. Yani iyi doktorları önerirseniz sevinirim. Aradığım fiyatlarda varsa tabii.

Aradığın fiyatta çok doktor var ben de o aralıkta fiyatta bir doktora yaptırdım. Ona ameliyat olan bir kaç kişi ile görüştüm mesal yolu ile. Yaptığı işleri de instgram yolu ile beğeniyordum. Ben 18 şubat ta o doktora oldum henüz daha çok yeni iyi ya da kötü diye yorum yaparak vebal almak istemem 3.aydan sonra anca öneri de bulunabilirim.

Aradığın fiyatta çok doktor var ben de o aralıkta fiyatta bir doktora yaptırdım. Ona ameliyat olan bir kaç kişi ile görüştüm mesal yolu ile. Yaptığı işleri de instgram yolu ile beğeniyordum. Ben 18 şubat ta o doktora oldum henüz daha çok yeni iyi ya da kötü diye yorum yaparak vebal almak istemem 3.aydan sonra anca öneri de bulunabilirim.

Siz isterseniz yine ismini söyleyebilirsiniz. Sonuçta hemen gidip o doktora olmayacağım ki. Araştiriyorum ben de. Ve içime sinmeyen bi şey hissedersem eliyorum. Fikir edinirim en azından. Ama tabii soylemezseniz de saygi duyarim.

Back
X