İstanbulda uygun ve doğal burun yapan dr?(bu fiyatlar ne böyle?)

littlemittleflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
55
0
88
36
Arkadaslar merhaba..
Istanbulda dogal ve uygun fiyata burun estetigi yapan bi dr ariyorum,su drlardan fiyat aldim
Salih emre uregen
Emre ilhan
Abdulkadir goksel
Baris Cakir
Muhammed dilber
Allah askina bu fiyatlar ne boyle?15 bin 18 binler havada ucusuyo ve forumda ayni kisilerin 3-4 yil oncesi yari fiyatina yaptigini ogrenince cildirdim,piyasa bu kdr mi yukseldi??
Muhammed dilber en mantiklisiydi 10 bin tl ama onda da bazi olumsuz yorumlar ve istedigim tarihe randevu vermemesi benim icin problem oldu.Burnumda cok buyuk bi problem yok tek problemim kikirdaklarin asimetrik olmasi..6-8 bin 10 bine kadar tamam diyorum,daha fazlasi butcemi asiyo..10 bine iyi bi dr var mi istda onerdiginiz?
Ozellikle abdulkadir beyin yaptgi burunlara bayildim..salih emre uregem de cok hos..en son care salih emre uregen olucak borca giriptavsiyesi olan?

Tesekkurler arkadaslar..sadullah beyin yaptigi rinoplasti fotolarini bulamadim ama mert bilgilinin yaptigi burunlar gayet guzel.kendisini arastiricam mutlaka!
Salih emrenin fiyati 13 bin..

Aykut özpür den fiyat aldım 9.000 tl diyor 2016 da yaptıran arkadaşlar 4.000-5.000 civarına yaptırmışlar neden bu kadar fazla anlam veremiyorum , volkan Kahya 6.000 dedi
Bu kadar olur; ben de ikisine muayene oldum . Estetik cerraha karar verdim sonuç olarak. Bir de açık ameliyat olmak istemiyorum daha sancılı oluyor ameliyat olanlardan gördüğüm kadarıyla. Zaman geçtikçe fiyatlar artıyor. Söyledikleri şey de hastanelerle anlaşmaları değişiyormuş.

istanbul anadolu yakasında şahruz şeyda 5000 tlye oldum 6 aylık kontroller falan dahil doğal bir burun istedim o doğrultuda yaptı resimlerimden sürecimi kontrol edebilirsin. bugun daha 35. günümdeyim. memnunum. sıkıntı yaşamadım henüz, ilgili ve güleryüzlü.

Eklentiler

• 1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 645
  • 2.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 555
  • 3.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 556
  • 4.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 469
  • 5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 457
  • 6.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 516
  • 7.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 485
  • 8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 466
  • 9.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 452
  • 10.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 496
Zor bir burnum olmasaydı kesinlikle Muhammed dilber derdim. Çok sıcakkanlı efendi bir insan. Kişilik olarak beğendiğim gibi işlerini de seviyorum ama risk almıyor beni reddetti Yüksek fiyatlılardansa andulkadir göksel derim o da işinin arkasında sonuna kadar duruyor tüm hastaları bu yönde konuşuyor. Genç diye dd doktor eleme daha azimli çalışkan oluyorlar bende süleyman beye olacağım. Genç ama sayısız başarısı var. Deneyimli

Ben Dr Selahattin Özmeni düsünüyorum. Fiyati hem Uygun Hemde cok güzel burunlar yapiyor. Kuzenimin burnunu da o yapti. 8 bin TL diger doktorlarin fiyati ucmus ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…