İstanbulda yaşayan arkadaşlar..Buluşup tanışalım mı?

Efenim konuya son noktayı koyuyorum. Cumartesi günü öğleden sonra 12:00 ila 15:00 arası belirlenecek bir saatte Kanlıca'da buluşuyoruz. Ben Kanlıca'nın nerde olduğunu bilmiyorum ama İstanbul'da uzak bi yerleri aramak çok keyifli arar bulurum :)

Öncelikle Kanlıca'yı iyi bilen arkadaşlardan herkese uyabileceklerini düşündükleri bir mekan belirlemelerini istiyorum :) Bu bir kafe olabilir, yemek yenilecek bir yer olabilir, sigara içenler için ısıtılmış bahçeli bir yer olabilir vs. Çoğaltılabilir :)

Cumartesi günü hava 3dereceyle 9 derece arası olacakmış. E çocuk değilizya donmayız, az kalın giyiniverin bi zahmet :)

Avrupa yakasından gelecek olanlar varsa birlikte buluşupta gidebiliriz.

Sorusu olan var mı? Yok. O zaman buluşuyoruz hemen bi mekan ayarlayın lütfen :)

altı üstü grup değiliz ya 5 kisi felanız kanlıca da camiinin orda bulusup bi yerde otururuz mekan onemlı değil.. :52::52::52::52::52::52:

Kizlar merhaba,

sizden bir rican olcak su bulusmayi az bi sey erteleseniz olmazmi bir kac gune kadar
neden diceksiniz?ben yurtdisindayim ve cok yakinda Turkiyeye gelcem :72: allah nasip ederse gelecek hafta pazartesi icin dusunyorum
ehhhhhhhh nederseniz uzaktan gelen misafire??? :52:

Kizlar merhaba,

sizden bir rican olcak su bulusmayi az bi sey erteleseniz olmazmi bir kac gune kadar
neden diceksiniz?ben yurtdisindayim ve cok yakinda Turkiyeye gelcem :72: allah nasip ederse gelecek hafta pazartesi icin dusunyorum
ehhhhhhhh nederseniz uzaktan gelen misafire??? :52:

tabıkıde olurrr:70::70::70::70:

sbaran, canim supersin sizinle bulusup hasret gidermek istiyorum orada yalniz kalmak istemiyorum yillardir yurtdisindayim Istanbulda hemen hemen kimsem kalmadi ailem bile burada,ins super vakit geciririz iple cekiyorum vallah :54::64:

sbaran, canim supersin sizinle bulusup hasret gidermek istiyorum orada yalniz kalmak istemiyorum yillardir yurtdisindayim Istanbulda hemen hemen kimsem kalmadi ailem bile burada,ins super vakit geciririz iple cekiyorum vallah :54::64:

insallah bı aksılık cıkmaz ve bulusuruz .. sen gelene kdr da katılım artar belkı..:70:

Back
X