İstanbulda yasayan hanimlar ???

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Kizlar istanbulda havuz sezonu acildi ama hava biraz soguk gibi gitmeyi dusunuyoruz ama soguk olurmu ben tam bilmiyorum..
buyukcekmecede cok guzel bir havuzmu yoksa floryada denizmi onerirsinz..
Tesekkur ederim

Kizlar istanbulda havuz sezonu acildi ama hava biraz soguk gibi gitmeyi dusunuyoruz ama soguk olurmu ben tam bilmiyorum..
Tesekkur ederim
Istanbulda yaşamıyorum,Akdeniz de yaşıyorum oturduğum sitenin havuzu açıldı,ama suyu şuan soğuk biraz Akdeniz'de yaşamama rağmen hava biraz serin gidiyor.

bende denize gitmek istiyodum ama rüzgarlı die gitmedik......zaten sıcakların bastırması yakın ama ramazan geldi hoş geldi.....artık bayramdan sonra.....

bide havuzlar güvenlikli oluyor ama suyunu filtre edene gitmek gerek.....

bende denize gitmek istiyodum ama rüzgarlı die gitmedik......zaten sıcakların bastırması yakın ama ramazan geldi hoş geldi.....artık bayramdan sonra.....

Istanbulda yaşamıyorum,Akdeniz de yaşıyorum oturduğum sitenin havuzu açıldı,ama suyu şuan soğuk biraz Akdeniz'de yaşamama rağmen hava biraz serin gidiyor.

Evet bende kararsz kaldim ama o kadr hazirlik yaptim hava durumuna baktim 27 derece gozukuyor gunesli

Evet bende kararsz kaldim ama o kadr hazirlik yaptim hava durumuna baktim 27 derece gozukuyor gunesli

İstanbulda Adalar dışında denize gidilmez. Büyükçekmece veya silivri hariç tabi oralar yazlık bölgeler çünkü. Ama floryadaki deniz yerine büyükçekmeceyi seçebilirsiniz. Ben bugün denize gittim mesela artık havalar sıcak hiç bir sorun olmaz :)

Floryada denize girilmez.. Havalar da gunu gununu tutmuyor bu ara bisey soylemek zor

İstanbulda Adalar dışında denize gidilmez. Büyükçekmece veya silivri hariç tabi oralar yazlık bölgeler çünkü. Ama floryadaki deniz yerine büyükçekmeceyi seçebilirsiniz. Ben bugün denize gittim mesela artık havalar sıcak hiç bir sorun olmaz :)

Peki havuz icin ne diyorsunz kizlar buyukcekmecede marina varmis netten baktim pahali ama harika gozukuyor

Büyükçekmece, Güzelce, Kumburgaz, Silivri hattı üzerinde her yer yerde denize girebilirsiniz, hava limoni gidiyor ama deniz güzel ben denedim =))
Havuz için bir şey diyemiyorum, girmem asla bana çok kötü geliyor

Normal buyuklulte bir havuzda bile kullanilan kum filtresi 120cm olmasi gerekirken tesisatlarda kavanoz buyuklugunde filtreler kullanilmaktadir ve cok buyuk cogunluk havuz isletmecisi havuzun kapanis saatlerinde sistemi kapattigi icin havuz suyu sirkulasyonunun olmamasindan oturu bakteri uretimi baslamaktadir.havuzlar pistir goze temiz gorunur o ayri.ozellikle bebeklerinizi havuza sokmayin.denizi tercih edin derim.

B.cekmecedeki a.marinayi diyorsaniz orasi sanki bedavaymista herkes gelmiş gibi cok aşırı kalabalik herkes ayni anda havuzda hastalik olanda mikrop olanda iğrenç havuzlardan nefret ediyorum

Tesekkur ederim

kesinlikle havuza gitmeyin. havuzlar çok çok kalabalık oluyor. iğne atsan yere düşmez.:50:

hiç hijyenik değil, mikrop yuvası.:20:

çeşit çeşit insan geliyor. ne rahat edersiniz ne zevk alırsınız.

bugün haberlerde bile gösteriyorlardı da bir havuzu midem kalktı resmen. :120:

kesinlikle denizi tercih edin. bu aralar havalar bir açıyor bir kapıyor. belli olmaz ben henüz gitmedim.:ssz:

Back
X