- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Istanbulda yaşamıyorum,Akdeniz de yaşıyorum oturduğum sitenin havuzu açıldı,ama suyu şuan soğuk biraz Akdeniz'de yaşamama rağmen hava biraz serin gidiyor.Kizlar istanbulda havuz sezonu acildi ama hava biraz soguk gibi gitmeyi dusunuyoruz ama soguk olurmu ben tam bilmiyorum..
buyukcekmecede cok guzel bir havuzmu yoksa floryada denizmi onerirsinz..
Tesekkur ederim
bende denize gitmek istiyodum ama rüzgarlı die gitmedik......zaten sıcakların bastırması yakın ama ramazan geldi hoş geldi.....artık bayramdan sonra.....
bide havuzlar güvenlikli oluyor ama suyunu filtre edene gitmek gerek.....
Istanbulda yaşamıyorum,Akdeniz de yaşıyorum oturduğum sitenin havuzu açıldı,ama suyu şuan soğuk biraz Akdeniz'de yaşamama rağmen hava biraz serin gidiyor.
Evet bende kararsz kaldim ama o kadr hazirlik yaptim hava durumuna baktim 27 derece gozukuyor gunesli
Floryada denize girilmez.. Havalar da gunu gununu tutmuyor bu ara bisey soylemek zor
İstanbulda Adalar dışında denize gidilmez. Büyükçekmece veya silivri hariç tabi oralar yazlık bölgeler çünkü. Ama floryadaki deniz yerine büyükçekmeceyi seçebilirsiniz. Ben bugün denize gittim mesela artık havalar sıcak hiç bir sorun olmaz :)
Peki havuz icin ne diyorsunz kizlar buyukcekmecede marina varmis netten baktim pahali ama harika gozukuyor
Büyükçekmecede havuz yerine, denize gidin bence. Havuzlar pislik yuvası şahsen ben hiç sevmem havuzu.
Ulasim icin ne yazmam gerekio nete.. buyukcekmece denizini..
havuzu ben daha cok seviyorum ama bir bakayim netten..tesekkt ederm
bende denize gitmek istiyodum ama rüzgarlı die gitmedik......zaten sıcakların bastırması yakın ama ramazan geldi hoş geldi.....artık bayramdan sonra.....
bide havuzlar güvenlikli oluyor ama suyunu filtre edene gitmek gerek.....
Kizlar istanbulda havuz sezonu acildi ama hava biraz soguk gibi gitmeyi dusunuyoruz ama soguk olurmu ben tam bilmiyorum..
buyukcekmecede cok guzel bir havuzmu yoksa floryada denizmi onerirsinz..
Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?