istanbul'da yasayanlar

tacun76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
5
1
1
34
hanimlar hayati bir mesele degl ancak istanbulun yabancisiyim. sabiha gokcen havalimanindan kucukcekmeceye nasil gidebilirm.

sabiha gökçenden kartal metrosuna giden otobüslere ya da minibüs varsa onları binip, metrodan da metrobüse aktarma yapıp küçükçekmeceye gidebilirsin.

Hayır yok yine kartaldan metroya binip son durak kadıköyde inip vapur ya da motorla geçebilirsiniz en kolay.
Kartalda. Metroya binmesine gerek yokki e 10 bınıp direk kadıkoy yapsın,elinde bavul barsa ındır bındır zor olur,zaten kartal metroya gelmek için otobüse bınecek,tabı saat zamanda önemli,bavulu yokda vaktı varsa otobüs kadköyde ındırır hemn emınönü vapuru önünde son durak

2 gün önce aynı şekilde yolculuk yaptım Sabiha Gökçen önünden uzuncayir otobüsüne biniyorsunuz 1 saat sürüyor yaklaşık. Uzuncayir durağında inip metrobuse biniyorsunuz. Küçükçekmece durağında metrobusten indiniz. Karşınızda Küçükçekmece gölü :)

Kartalda. Metroya binmesine gerek yokki e 10 bınıp direk kadıkoy yapsın,elinde bavul barsa ındır bındır zor olur,zaten kartal metroya gelmek için otobüse bınecek,tabı saat zamanda önemli,bavulu yokda vaktı varsa otobüs kadköyde ındırır hemn emınönü vapuru önünde son durak

Orası da doğru. Ben her zaman metrocuyum direkt oraya yöneliyorum :)

hanimlar hayati bir mesele degl ancak istanbulun yabancisiyim. sabiha gokcen havalimanindan kucukcekmeceye nasil gidebilirm.
Sabiha Gökçen den Taksim meydanına Havaş servisleri kalkıyor Taksime gelince de oradan K.çekmece otobüsüne binersin yada Taksimden K.çekmeceye direk otobüs yoksa Taksimden Bakırköy yada Yeşilköy dolmuşuna binip oradan da K.çekmece'ye gidersin.

Back
X