Avcılar'a metrobüsle ulaşım çok rahat canım tebrik ederim bu arada
Yurt konusunda pek fikrim yok ama malesef..
istanbul ün, beyazıtta değilmi canım neden avcılardan yurt bakıyorsun?
Çok tebrik ederimm ben de İstanbul Üniversitesi'ndeyim ama Beyazıt kampüsündeyim. Metrobüsten dolayı ulaşım çok fazla sıkıntı olmuyor. Bahar şenlikleri Avcılar kampüsünde olduğu için gidiyorduk biz de
Eğer Avcılar yazıyorsa orasıdır canım bizim dönemde kod gibi birşey vardı onunla nokta otomasyona giriyorduk ve oradaki referans numarasını alıp bankaya harcımızı yatırıyorduk daha sonrada ders seçimini yapıyorduk alacağın dersler bellidir zaten canım geriye seçmeli dersini seçmen kalıyor sadece. Ama istersen bi'öğrenci işlerini ara doğrusunu öğren ona göre gidersin :)
hayırlı olsun, tebrik ederimben de dört yıldır Beyazıt kampüsündeyim. yurt konusunda yardımcı olamıyorum maalesef ama başka herhangi bir sorun olursa okulla ilgili, yardımcı olabilirim. ayrıca bir arkadaşın da söylediği gibi ders kayıtları çelik gibi sinir gerektirir okulumuzda, sakin ol, sabırlı ol. "bir tek bana mı böyle oluyor, ben mi beceremiyorum" diye düşünme. herkes seçemiyor ders ilk seferde. zamanla alışacaksın.
ulaşım hakkında da bahsetmiş arkadaşlar zaten metrobüs her türlü işini görecektir.tramvayın geçtiği bir yere gideceksen( beyazıt, sultanahmet,kabataş vs.) cevizlibağdan ya da zeytinburnundan aktarma yapabilirsin.
ayrıca kredi ve yurtlar kurumundan da kredi almak istersen iki kez düşün. kayıtlar bitti mi bilmiyorum ama geri ödemesi tam bir işkence.
çok güzel bir üniversite hayatı diliyorum
Teşekkür ederim :) Avcılar kampüsünde olacağım allah kısmet ederse.
Otomasyon sistemi o kadar kötü müHerkes öyle diyor.Neyse katlancaz arık.
Bir de çok soru sordum ama bir şey daha sormam gerekiyor.Şimdi benim istege bağlı hazırlık var.Uzaktan ingilizce eğitimi görülüyormuş haftada 2 saat sanırım.İnternetten mi takip ediliyor dersler.Bundan muaf olmak için muafiyet sınavı varmış.Bu sınav kolay mı ? Ya da girmem zorunlu mu?
isteğe bağlı hazırlık sınıfından pek hayır geleceğini sanmıyorum, bizde ingilizce dersinden muaf olmak için bir sınav yapılmıştı,o sınav müthiş basit bir sınavdı mesela, i am, you are filan soruyorlar yani öyle bir basitlik. isteğe bağlı hazırlık diyorsa formaliteden konmuş bir şey olduğunu düşünüyorum,onun sınavı da basit olur zannımca.hele de uzaktansa bence hiç uğraşma. sınava gir derim. geçersin zaten kuvvetle muhtemel:) ayrıca şu aşamada kafanda milyonlarca soru olması çok doğal, çekinmeden sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?