İstanbuldaki mart anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Begum84

KAYRA VE DEFNE'NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
1.086
1
116
41
İsveç
Benim gibi mart annesi olacak anneler, hangi hastanede doğum yapacaksınız? Doktorunuzdan memnunmusunuz? :uhm::uhm::uhm:

merhabalar, ben tuzlada oturuyorum ve burada ÖZEL TUZLA TIP MERKEZİ var.. hamileliğimin başından beri düzenli olarak bu hastaneye gidiyorum... çok memnunum, doktorumuzda çok iyi... sanırım doğumumuda bu hastanede yapacağım.... sen neredensin?

Canım ben 16 haftalık hamisim.8 yasında bi kızım var buda insallah erkek.Kızımı Çamlıca Ömür hastanesinde sezeryanla doğurdum ama çok memnun kalmadım.
Bu sefer Erdem hastanesinde doğum yapıcam galiba sezeryan SSK lıysa 750 YTL.Dr. bulmam lazım.Yani 5 dr var o hastanede tavsiye bekliyorum.Medipol var acıbademde çok iyi biraz pahalı 1800 YTL SSK.

ben çapa özel hastanesinda doğum yapıcam allah kısmet ederse doktorumdanda memnunum

ben ikitellide Batı Bahat Hastanesinde yapmayı düşünüyorum... Fiyatlaını öğrenmem lazım biran önce... Henüz sormadım..

Bende fatih medical park a gidiyorum. Doktorum Esra Çebi ve çok memnunum..Normal doğum 1000YTL sezeryan 1750YTL..Bilginize kızlar

Bende Bağcilar Madicine Gidiyorum Dr Tuba Acet Acayip Tatli Bi Kadin çok Gusel Ilgileniyor Cok Memnunum Hastanedende Drumdanda Buyuk Bi Ihtimal Dogumum Orda Olcak Allah Nasip Ederse Tabi

ben incirlide ferhat uysal adlı doktora gidiyorum gerçi doktor değiştirmek için biraz geç ama doktorundan memnun olmayanlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. işini mükemmel yapıyor diyebilirim.ilgilenen olursa yarın tv 8 de anne olunca anladıma katılacak 14:30 da . doğum için de bizlerin istediği hastaneyle anlaşıp oraya gelebiliyor.

Bende Bahçelievlerdeki Medical Parka Gideceğim önceden Hayrünisaya Gittim Fena Değildi Medical Parki Deneyeceğim Yorumu Olan Varsa Sevinirim En Azindan Dr. Ismi

Bende Bahçelievlerdeki Medical Parka Gideceğim önceden Hayrünisaya Gittim Fena Değildi Medical Parki Deneyeceğim Yorumu Olan Varsa Sevinirim En Azindan Dr. Ismi

canım bende ilk iki ay hayrunisa ya gittim memnun kalmayınca Bahçelievler Medical Park a gitmeye başladım. Benim doktorum Seçil hanım. Çok güleryüzlü bir doktor. ben çok memnunum. kısmetse doğumu da orada yapıcam. Geçen gün acil gitmek zorunda kaldım seçil hanım orada değildi. benimle suat bey ilgilendi. O da çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim.

Bende fatih medical park a gidiyorum. Doktorum Esra Çebi ve çok memnunum..Normal doğum 1000YTL sezeryan 1750YTL..Bilginize kızlar

Ben de Bahçelievler Medical Park a gidiyorum. Orada normal doğum 750 ytl sezeryan eğer doktorun tercihiyse 1080 ytl. ama hasta kendi sezeryan isterse o zaman 1580 ytl.

Orası Fatih deki medical Park dan daha uygun ama biz doğum yapana kadar o ücret artarmı diye düşünmeden edemiyorum köpüklükahve...Hangi doktora gidiyosun orada?

bende her iki çocuğumu fatih medical parkta sezeryanla dünyaya getirdim doktorum ikisindede ve hamilelik sürecimde Ayşegül Sofuoğlu ydu ve çok çok memnun kalmıştım. Sonrasındada çocuk doktoru olarak aynı hastanede feyza hanıma uzun süre devam ettik.

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU BİLGİYE İHTİYACIM VARDI CUMARTESİ GÜNLERİDE MUAYENE OLUYORMU? DR. İSMİ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER SEÇİL HANIMDAN HEMEN RANDEVU ALACAĞIM

bende bahçelievler medical parka gidiyorum doktorum seçil hanım çok memnunum fatıhtekı medical parkla ucret farkı var orası baya pahalı ıns dogurana kadar zam gelmez bakalım.

bende bahçelievler medical parka gidiyorum doktorum seçil hanım çok memnunum fatıhtekı medical parkla ucret farkı var orası baya pahalı ıns dogurana kadar zam gelmez bakalım.

hehehe. ben de seçil hanıma gidiyorum. Ve ben de doğuma kadar zam gelmemesi için dua ediyorum. ama muayene ücretine zam gelmiş bile. :) 25 ytl idi. şimdi 35 olmuşş :) :) inşallah sadece muayene ücreti ile kalır :)

Orası Fatih deki medical Park dan daha uygun ama biz doğum yapana kadar o ücret artarmı diye düşünmeden edemiyorum köpüklükahve...Hangi doktora gidiyosun orada?

cnm ben seçil hanıma gidiyorum. çok ta memnunum. inşallah doğuma kadar zam gelmez diye umuyorum ben de ama bakalım. şansımıza ne olucak :)

kızlar korktugumuz basımıza geldı zam gelmıs medıcal park muayne 50ytl olmus secıl hn dogum normal 1000ytl sezeryan 1750 olmus allah yardımcımız olsun

ben erdem hastanesinde doğum yapmıştım ayşe hanım doktorumdu memnun kaldım.ayşe bozkurt tu sanırım soyadı.ıkıncıyıde üsküdar hospital türk de yaptım dr.seyma araz. oda güler yüzlü bir doktor.memnun kaldım.çok yardımcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…