İstanbuldaki mart anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Herkese Merhabalar;

Bende Meltem Hastanesine gidiyorum.Doktorum Necla Hanım'dan çok memnunum hastane olarak çok lüks bir yer değil ama ben doktorumu çok sevdiğim için orada doğum yapmayı düşünüyorum allah kısmet ederse.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.

ben İkitelli'deki Batı Bahat Hastanesinde yapmayı düşünüyorum.. Dün doktorla da konuştuk... ssk normal 150,00 ytl... epidural 300,00 ytl..... ben epidural düşünüyorum... tabi iki kişilik oda fiyatları imiş bunlar... bana uygun geldi..

CANIM YA BEN BU HASTANENİN ADINI ÇOK SIK DUYUYORUM AMA BANA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN. DEVLET HASTANESİ Mİ ÖZEL Mİ. YA BEN BU HASTANELERDEKİ HİJYENE GÜVENEMİYORUM. YA MİKROP KAPARSAM BEN VEYA BEBEĞİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BAZI HASTANELER ÇOK KÖTÜ OLUYO. BİDE KÖTÜ MUAMELE GÖRÜYOSUN BAZILARINDA DOĞUM ESNASINDA. HEP BU TARZ ŞEYLER DUYDUĞUM İÇİN TEDİRGİN OLUYORUM. BUHASTANE NASIL. MEMNUN MUSUN SEN.

ikitellideki batı bahat hastanesi özel hastane ama ssklılarada bakıyor diye biliyorum biz eşimi götürmüştük rahatsızlanmıştı ve fazla ilgilenmediler ama acil diyedir belki bi fikrim yok

bende gaziosmanpaşa özelde gülcan albayrak a gidiyorum şimdilik memnunum muayane parası 54 verdim doğumu sormadım ama arkadaşım orda doğurdu ssk lı 2500 vermiş pahlı biraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…