• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri istanbuldaki tüp bebek merkezleri

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar önümüzdeki ay ilk adetimle tedaviye başlayacağım.Ama üç doktor arasından kararsız kaldım

Mustafa Bahçeci
Aret Kamar
Halit Erden

hangisini önerirsiniz?

Aklım Halit Erden den yana gibi çok ilgili ama sabit numaraları bile yok

Yaşadığınız olumlu olumsuz tecrübeleri yazarsanız çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar önümüzdeki ay ilk adetimle tedaviye başlayacağım.Ama üç doktor arasından kararsız kaldım

Mustafa Bahçeci
Aret Kamar
Halit Erden

hangisini önerirsiniz?

merhaba canım. Ben sana Mustafa Bahçeciyi tavsiye ederim. ben Mustafa Beyin hastasıyım şuanda hamileyim :)) çok ilgili bi doktor ayrıca çok başarılı bu alanda. Merkez çok güzel bi kere, laboratuvarları teknolojileri hepsi ileri düzeyde. zaten onca yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu işte embriyologlar çok çok önemli. embriyoların saklanması falan bunlar ciddi titizlik gerektiriyor. ben sana bi git görüş derim karar yine senin :)) bu arada kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak?

Mustafa Bahçeci
Aret Kamar
Halit Erden

hangisini önerirsiniz?

günaydın canım. ben Mustafa beyin hastasıyım bahçecide tedavi görüyorum toplamda 5 negatif tüp bebek denemem oldu maalesef. Sonra bi müddet ara verdik çünkü maddi manevi yıprandık. Sonra forumlardan okuduğum kadarıyla ve çevremden duyduğum kadarıyla bide BAhçecide şansımı denemek istedim. 6. denememde Mustafa Bahçeci sayesinde oğluma kavuştum. öyle güzel bi mutlulukmuş ki asla tarifi yok yaşanması gerek. Umarım sizde en kısa zamanda yaşarsınız. aklınıza takılan bişey olursa lütfen yazın elimden geldiğince destek olmak isterim

merhaba canım. Ben sana Mustafa Bahçeciyi tavsiye ederim. ben Mustafa Beyin hastasıyım şuanda hamileyim :)) çok ilgili bi doktor ayrıca çok başarılı bu alanda. Merkez çok güzel bi kere, laboratuvarları teknolojileri hepsi ileri düzeyde. zaten onca yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu işte embriyologlar çok çok önemli. embriyoların saklanması falan bunlar ciddi titizlik gerektiriyor. ben sana bi git görüş derim karar yine senin :)) bu arada kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak?

canım ben 29 yaşındayım tüp bebek olarak ilk denemem olacak

Mustafa Bahçeci
Aret Kamar
Halit Erden

hangisini önerirsiniz?

Merhaba,
Ben Aret Kamar'ı öneririm canım. Aret Kamar'ın hastasıydım ben. İlk denemede hamile kaldım. Hem hamileligimi hem de dogumumu kendisi yaptı. Butun numaraları var istanbultupbebek.com.tr adresinde butun numaraları var.
Farklı teşhis konulmustu bana baska bir hastanede. Kendisi önce onu çözdü ve sonra da hemen tedavi oldum.Cok anlayıslı,sabırlı ve tecrubeli bir doktor bence canım.

Mustafa Bahçeci
Aret Kamar
Halit Erden

hangisini önerirsiniz?

Ben varım. Aret Kamar'ın hastasıydım. İlk kez kendisinde tedavi oldum ve ilk denemede hamile kaldıgımı ögrendim.Simdi bir bebek sahibiyim canım. Sana da kesinlikle Aret Bey öneririm. Kendisi istanbul tüp bebek merkezinde biliyorsundur belki.

Ben varım. Aret Kamar'ın hastasıydım. İlk kez kendisinde tedavi oldum ve ilk denemede hamile kaldıgımı ögrendim.Simdi bir bebek sahibiyim canım. Sana da kesinlikle Aret Bey öneririm. Kendisi istanbul tüp bebek merkezinde biliyorsundur belki.

canımsizde sorun neydi

Back
X