- Konu Sahibi istanbul82
karyola tarzında.. sallanır.. aynı zamanda sabitlenebilen.. beyaz renk.. hiç yada çok az kullanılmış :) sıfır ayarında :):) kaliteli.. beşik arıyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul82 aslında bizim karyolanın mavi olan kenarları varya oraları pembe ya da kırmızı kağıtla kaplıyabilirsin.mavi olan yerler çok az zaten.istersen yine bi değerlendir :)
ürün güzel ama hem istanbulda değilsiniz hem 200tl.. eşimi ikna edemem.. çok teşekkürler[/QUOTH
Haklısın hayırlısı olsun... ben de taze anneyim.Sana tavsiyem sallanan bir beşik al muhakkak...çok seviyorlar sallanmayı uyutması daha kolay![]()
Eki Görüntüle 667762
Bendeki beşik bu.Belis marka.500tl civarı almıştım.Nasıl geleceği konusunda fikriniz olursa fiyat benim için problem değil,anlaşırız.İstanbulda değilim.
ürün güzel ama hem istanbulda değilsiniz hem 200tl.. eşimi ikna edemem.. çok teşekkürler[/QUOTH
Haklısın hayırlısı olsun... ben de taze anneyim.Sana tavsiyem sallanan bir beşik al muhakkak...çok seviyorlar sallanmayı uyutması daha kolay![]()
bebeğini güle güle büyüt inşaallah.. bunu söylemen iyi oldu aslında.. çünkü hafta sonu biraz baktık.. ikea'da var, fiyatları iyi, tipleri kötü değil ama sallanmıyor.. alsak mı diye düşündük.. o zaman almayalım :) yoksa battaniye içlerinde sallamak zorunda kalırız :) çok sağol
merhaba, hangi il
çok uzak.. çok sağol