Karakteriniz öyleyse İstanbul ne yapsın ki?Bence siz ailenizden kopmaktan ,alışamamaktan korkuyorsunuz.Eşimin ssk sı istanbulda gözüktüğü için düzceye eş durumu tayini isteyemiyorum. Sadece istanbul oluyo maalesef
Doğru bu da var tabiki. Ama istanbulun iyi yönlerini de varsa eğer öğrenip bu noktadan kendimi istanbul fikrine alıştırmaya çalışıyorum şuanKarakteriniz öyleyse İstanbul ne yapsın ki?Bence siz ailenizden kopmaktan ,alışamamaktan korkuyorsunuz.
Sosyal imkan daha fazla.Gezmek için seçenek fazla.Çocukların eğitimi için daha uygun okullar.Hastana işi dersen millet akın akın İstanbul'a geliyor.Anadolu yakasındada olursan başlangıçta ,fazla sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.Doğru bu da var tabiki. Ama istanbulun iyi yönlerini de varsa eğer öğrenip bu noktadan kendimi istanbul fikrine alıştırmaya çalışıyorum şuan
Ben istanbula tayin dolayisiyla geldim. Bir kere sosyal olanagi cok fazla. Spora git, kursa git, sergiye git, sinemaya git, fuara git. Yani yapmak istedikten sonra aktivite bol.Doğru bu da var tabiki. Ama istanbulun iyi yönlerini de varsa eğer öğrenip bu noktadan kendimi istanbul fikrine alıştırmaya çalışıyorum şuan
Eşim ekmeğini burada da kazanabilir kaldıki ben eşimden öyle yüksek standartlı bir hayat beklemiyorum. Eşim istanbulu sevdiği için bende kendimi istanbula alıştırmaya çalışıyorum ama şu ağır usluplu yorumunuz bile dedikleri gibi istanbul insanı asabi gergin yapıyor hissi uyandırdıDoğduğun yer değil doyduğun yer demişler. Eşiniz ekmeğini orada kazanıyorsa mecburen gideceksiniz. Ağlayıp sızlamanın alemi yok. Millet dünyanın öbür ucuna gidiyor, siz istanbuldan korkuyorum diyorsunuz.
Evli barklı koskoca bir kadın olarak aileye bu kadar bağımlı olmanız doğru değil. İplerinizi koparmalısınız artık, uçmaya başlamalısınız.
Teşekkür ederimSosyal imkan daha fazla.Gezmek için seçenek fazla.Çocukların eğitimi için daha uygun okullar.Hastana işi dersen millet akın akın İstanbul'a geliyor.Anadolu yakasındada olursan başlangıçta ,fazla sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.
Eşim ekmeğini burada da kazanabilir kaldıki ben eşimden öyle yüksek standartlı bir hayat beklemiyorum. Eşim istanbulu sevdiği için bende kendimi istanbula alıştırmaya çalışıyorum ama şu ağır usluplu yorumunuz bile dedikleri gibi istanbul insanı asabi gergin yapıyor hissi uyandırdı
Aynen benimde hep tv de izlediklerim var istanbul hakkında başka fikrim yok.Memlekette bir arkadaşım tv de devamli taksimi ve gece kulüplerini gosterdiklri icin bizde tarz bi hayat yaşıyoruz sanmistiburasi her sehir gibi mahallede apartmanda calisiyosan is yerinde yavas yavas arkadaslarin olucaktir.evlisin zaten bir sure yerlesmek seni oyalar daha sonra cok sikilirsan bi avmde gezersin,pazara cikarsin bir iki.derken en fazla 3 ayda alisirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?