İstanbuldan çok korkuyorum yardım lütfennn

Teşekkür ederim inşallah yapabilirim. Üniversteyi ankarada okudum ailemden tek ayrılığım üniverste dönemimde olmuştu. Belkide haklısınız aileme bağlıyımdır çünkü yalan yok

Teşekkür ederim inşallah yapabilirim. Üniversteyi ankarada okudum ailemden tek ayrılığım üniverste dönemimde olmuştu. Belkide haklısınız aileme bağlıyımdır çünkü yalan yok

Ankara ve istanbul çok farklı değil aslına bakarsan. Ben ikisine de gittiğimde ruhum sıkılıyor. Ama ankara ya da istanbuldan birini seçmek zorundasın yaşamak için deseler istanbulu seçerim heralde. Korkulacak kadar kötü değil. Anadolu yakasında iyi bir semtte ev tutarsanız işinize de yakın olursa sorun olmaz.

Ben tek başıma istanbulda öğrenciyim, geçen yıl kimsem yoktu, bu yıl kardeşim geldi ama bütün gün sevgilisiyle telde. Varlığı yokluğu bir yani. Sizin yine eşiniz olacak yanınızda. Ayrıca bir alışma süresi olur sonra günlük hayatın hengamesiyle bir bakmışsınız alışmışsınız.

Ben de antepten geldim bu arada ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…