- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
- Konu Sahibi askiminaskiyim
-
Arkadaşlar merhaba, daha önce sıkıntımı paylaşmıştım sizlerle öncelikle teşekkür ederim beni yalnız bırakmamıştınız.
Kayınvalidemin vefatından sonra hepimiz çok dağıldık yıprandık ama birbirimize bağlandık sahip çıkmaya çalışıyoruz çünkü kayınvalidemin vefatı bizi çok sarstı ve ne yazık ki trafik kazasında kaybettim annemi.. herşeye tanık ola ola..
kaza yeri evime çok yakın ve kazayı yapanlarla ne yazık ki aynı mahallede oturuyoruz.. onlar şu anda dışarıdalar onların hapisleri yürekleri olsun!!
biz istanbul'dan taşınmayı düşünüyoruz en azından mahkeme bitene kadar ama cesaret edemiyoruz Balıkesir tarafında ev var ama ne işimiz ne gücümüz var. ayrıca bebek için tedavimede çok az günlerim kaldı.
işim vazgeçilmez değil eşimin maaşı iyi ama mesleği var .. bu karar bizim elimizi kolumuzu bağlıyor başka bir yerede taşınamıyoruz
korkuyorum eşimin her akşam eve gelmesini camlarda bekliyorum
biz taşınsak haftanın en az 3-4 günü bu mahalleye gelicez çünkü kayınpederim orada oturuyor. çıkmazdayım
gitsek mi kalsak mı.. biraz cesaret lazım biraz destek lazım ama bizde yok
Canım taşınmak sanki çözüm değil gibime geliyor bana eğer kaçarsanız bu durumları asla atlatamazsınız gibi geliyor..Biraz zaman versen diyorum kendinize ne kadar oldu kayınvaliden vefat edeli ??
annem şubat ayında vefat etti.. offf......
bu mahkemeler bitene kadar 2 seneye yakın gidelim diyoruz. eşimden korkuyorum canım çünkü yalancı şahit tuttular mahkemede. onların oldukları yere eşim gitti orayı dağıttı cam çerçeve buzdolabı tv hiçbirşey bırakmadı.. ya bunlar karşısına karşımıza çıkarsa diye yüreğim hep ağzımda gidip geliyorum
evet biz gitsekte tekrar gelicez bu yere mesela 2 hafta gittik balıkesire çok şükür o kadar iyi geldi ki eşime bana da iyi geldi istanbul hem çok yoruyor insanları yutuyor resmen.
Evet eğer eşinden korkuyorsan canım taşınmanız daha iyi.Şöyle bir seçim yapmanı öneririm ya eşinin mutluluğu ya da maddi sıkıntılar.Belki maddi sıkıntı çekersin en başta ama sonradan her şey yoluna girer.İnan eşinin psikolojisinin bozulmasına değmez hiçbir iş.Ama durumuna çok üzüldüm canım.Allah sıkıntıllarınızı yakın zamanda hafifletsin inşallah :)
Evet eşimden korkuyorum. kendisinede söyledim tedirginliklerimi. biz işlerimizi ailemizi bırakalım gidelim belki onlarada bi kapı açmış oluruz dedim ama biz hiç buraya geri gelmicez ki elbette gelicez dedim o zaman sen kendine öfkene sahip çıkabilecek misin, ben herşeyi bırakırım dedim. kendimi şöylede avutuyorum evet bir annemi kaybetttim ama kendi annemde var allahım sağlık versin ona ama eşim annesini özlediğinde sesini duyamıyacak onunla konuşamıycak ama ben arayabilicem sesini duyabilicem böyle düşündüm ve buradan ayrılmak çokda zor gelmiyor bana. evet yalnız kalıcam Allahım izin verirse bir bebeğimiz olursa tek kalıcam orada ama bunların hiç biri eşimden eşimin sağlığından önemli değil benim için.. gitmek için cesaret lazım ama kararsısız.. orada yapılabilir mi.. bimiyorum ki
Başka ilçeye gidin.Birkaç gereksiz tip yüzünden hayatı kökten değiştirmemek gerek bence.
Canım yeni bir hayata başlamak zor tabi ama cesur olmak gerekiyor.Sonra daha büyük sorunlarla uğraşmak istemezsin sanıyorum.Hem bebişin içinde yeni bir yer daha iyi olur.Sıkıntılı bir yerde dünyaya gelmemiş olur.Şu an hamilemisin canım?
Nasil yani? Balikesir'e tasinsaniz haftanin 3-4 gunu yine Istanbul'a mahallenize mi geleceksiniz? O nasil oluyor? Ben mi yanlis anladim? :26:
Bence bu sekilde kor gozum parmagina gidilmez. Sadece milletten kacmak icin, sonunuzun ne olacaginizi bilmeden... Hani bir planiniz olsa, sakince dusunseniz etseniz amenna. Sizinkisi korkuyla, endiseyle verilmis acele bir karar. Pek hayirli olmaz bence.
Tatile gidin, ama tamamen tasinmak icin daha enine boyuna dusunmeniz lazim.
Bir de Istanbul'dan tatil beldesine demissiniz. Buyuk yerden kucuk yere alismak zordur. Hem aliskanliklar olarak, hem de is imkanlari ayni olmaz. Tabii esinin her yerde gecerli, is garantisi yuksek bir meslegi varsa o ayri.
Ben anlattiklarinizdan, sizi tasinmaya hazir gormedim, bilmiyorum. Bence tasinmayin yani.
evet bende böyle düşünüyorum.. babam arkamda sesaretini kaybetme diyor. ama annem hep ağlıyor beni hep yarım bırkaıyor herkese söylemiş bile gideceğimizi bakkala bile
Anneler hep ağlar.ben şehirdışında okuyorum benim de annem çok ağladı ama elbet alışıyorlar :)
Bir ölüm yuzunden is guc birakilip sehir degistirilmez. Tamam aciniz var da biraz zaman verin sogur.. Ayrica kayinpederi tek mi birakip gideceksiniz
Esin is bulmus da sen bulacak misin kucucuk yer kimseniz yok sikintidan patlarsin ay hic mantikli bi hareket degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?