aaaa öyle deme kuşum ben ocak geliniyim ve düğün günümde güneş açmıştı veeee ben yazın evlenicem diye o kadar büyük konuştum kiiii o yüzden kışa kaldım zemuszemus ama iyi ki öyle olmuş çünkü yaz tatilini genelde yapabilirsin ama kışın pek gidilmez biz de uludağa gitmiştik balayına harikaydııı tavsiye ederim yerimseniben
iyiyim tatlım bak gördün mü ölim ben diodun gidiosun
bende biletlerimizi aldım dün haftaya cuma yola çıkıyoruz aynı gün gidiyoruz cnm bnm inş. güzel geçer
YOK TATLIM GECE GıDYORUZ BıZ 12DE SABAHA ORADAYIZ Bı HAFTA KALCAZ ALLAH KISMET EDERSE GıT TABıı BEKAR OLARAK GıDEBıLCEĞıN SON TATıLıN kaydirigubbakcemile5
EVET TATLIM AMA YİNEDE KEŞKE AŞKIMDA OLSA DİYORUM Bİ HAFTASONU GÖREBİLME ŞANSIM OLDUĞU İÇİN HAFTAYA GÖREMİCEM BÜTÜN Bİ HAFTA SONRAKİ HAFTADA GÖREMİCEM ÇÜNKÜ SONRAKİ HAFTA 9UNDA TATİLE ÇIKIYO ODA AH AH ÖZLİCEM SIPAMI BE 20 GÜN GÖRMİCEM :gitme:
haklsıın tatlım banada cok ıı gelıcek ztn 3 gunde olsa bu dınlenmek cunku bu olaylardan sonra beynımın yoruldugunu hıssettım... bu en uzun ayrılıgımız olcak 20gun :)) bu arada kına kıyafetı denemesı yaptm bırazdan resmını eklerm smdıden bellı alacagm kıyafet