istanbullu hamişler hangi hastaneye gidiyor ve memnunmu? doğumu nerde yapacağız?

Ben Türkiye Hastanesi Nihal hanıma gidiyorum. Şimdilik bir problemimiz yok. Bebeğim henüz 3 aylık. Kısmetse normal doğum düşünüyorum.

Normal doğum SSk 1.000TL

Zorunlu sezeryan SSK 1.250TL

İsteğe bağlı sezeryan 3.000TL

Bazı testler çok pahalı, onları da dışarıda yaptırıp götürüyorum. Sanırım hastane ve doktor bana güven veriyor.

bende medilife beylikdüzü hastanesine tavsiye üzerine gitmeye başladım. doktorum Aynur Baysoy Cemaloğlu...

Hastası ile yakından ilgilenen muhabbetli ve konuşkan sorular sorulara cevap veren hoş bir doktor. Ayrıca duyduğuma göre Çapa tıp fakültesini de derece ile bitiren bir doktormuş ve hastalarında normal doğumdan yana olduğunu söylüyorlar. benim hamileliğim henüz 9. haftada olduğu için bu konuları konuşmadık... ama gecede olsa doğuma geldiğini biliyorum.. Aradığınızda ulaşabildiğiniz ve en önemlisi hastası ile cep telefonu numarasını paylaşmaktan imtina etmeyen bir doktor.. Şuan için doktorumdan ve temiz bir hastane olması nedeni ile medilife beylikdüzü hastanesinden memnunum..

Fiyatlara gelince normal doğum 500 TL, sezaryen doğum 850 TL olarak biliyorum SGK için... iki ayrı oda tipi var biri normal tek kişilik oda biride suit oda.. Suit oda için gecelik cüzzi bir ücret talepleri oluyor tabii ki. tahlil ücretleri de diğer hastanelere göre sgkda daha uygun.. beylikdüzü çevresi için tavsiye edebilirim..

unutmadan hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut.. bir annenin hastane arayışında en çok önem vermesi gereken konulardan biri olduğunu düşünüyorum.. Herhangi bir komplikasyonda eğer yenidoğan yoğun bakım ünitesi yoksa bebeğinizi başka bir hastaneye sevk edebiliyorlar.. bunuda mutlaka göz önünde bulundurun derim...

Herkese sağlıklı hayırlı bir hamilelik süreci ve doğum dilerim...

Son düzenleme:
Ben Türkiye Hastanesi Nihal hanıma gidiyorum. Şimdilik bir problemimiz yok. Bebeğim henüz 3 aylık. Kısmetse normal doğum düşünüyorum.

Normal doğum SSk 1.000TL

Zorunlu sezeryan SSK 1.250TL

İsteğe bağlı sezeryan 3.000TL

Bazı testler çok pahalı, onları da dışarıda yaptırıp götürüyorum. Sanırım hastane ve doktor bana güven veriyor.

Merhaba hanımlar. Geçen hafta Türkiye hastanesinden memnun olduğumu yazmıştım size. Cumartesi günü kontrole gittim. 12.haftam bitti, bebeğimin hareketlerini göreceğim belkide cinsiyeti hakkında fikir sahibi olacağım diye heyecanla gittik. Ama Dr. Nihal hanım çok ilgisizdi bize hiç bir şey göstermedi, tek söylediği sağlığı iyi. İlk bebeğimiz heyecanlıyız, 2 dk içinde herşey oldu bitti. Cinsiyet sordum görürsek söyleriz dedi, hareketlenmişmi, bir şey göremedim dedim. Görmedinizmi hareketlenmiş gibi tabirler kullandı. Oradan sinirle çıkıp evime daha yakın olan gaziosmanpaşadaki Avrupa Şafak hastanesinde İnci hanıma gittim. Hiç araştırma yapmadan gittim. Ve çok ilgili, herşeyi detaylarıyla gösterdi ve anlattı. Bebeğimizin bize el salladığını gördük, cinsiyeti hakkında fikir sahibi olduk. Ayrıca türkiye hastanesinin ultrason cihazınında çok kötü olduğunu farkettim. Kısacası geçen hafta Nihal hanımla ilgili yaptığım bütün iyi yorumları geri alıyorum.

arkadaşlar çakmak Erdem Hastanesinde Emel hanıma giden var mı acil doktora ihtiyacım var ve bir arkadaş onu tavsiye etti bilgisi olan var mı bu soktorla ilgili

Back
X