İstanbullu kızlar uyuyacak mısınız?

Siz yazınca hatırladım eşinin aldattığını.
Ay çok üzüldüm ya 😔 keşke ulaşabilme şansımız olsaydı merak ediyorum kendisini.

Valla senin depremle ilgili yazdiklarini okuyunca bozulmayan psikolojim bozuldu. 🙄🙄🙄 İyi ki yok burada zaten asiri korkuyordu iyice cildirirdi 😂

Sen yazmamissin Pembe Unal Pembe Unal yazmiş psikoloji bizan yaziyi. 😬

1+1 ama salon ve yatak odası gayet büyük bi de terasları baya güzel 😂 ben de Şirintepe’de 60 metrekare balkonsuz daireye 400 veriyorum 😂
Ben mahallemi yazamıyorum tanınmamak için 😬 ama en kötü mahallelerden biri 100 metrekare 2+1 evim balkon var ama bir kişilik gibi bişey yani çamaşır teli bile sığmıyor. Muhitime göre değmez de aceleden tuttuk bu evi pişmanım

Valla senin depremle ilgili yazdiklarini okuyunca bozulmayan psikolojim bozuldu. 🙄🙄🙄 İyi ki yok burada zaten asiri korkuyordu iyice cildirirdi 😂

Sen yazmamissin Pembe Unal Pembe Unal yazmiş psikoloji bizan yaziyi. 😬
Güldürdün beni akşam akşam 😊
Eski konumda felaket tellallığını ben yapmıştım burada muhtelif hanım. Gerçekçi olmak lazım yazılanlar maalesef ki doğru.

Güldürdün beni akşam akşam 😊
Eski konumda felaket tellallığını ben yapmıştım burada muhtelif hanım. Gerçekçi olmak lazım yazılanlar maalesef ki doğru.

Evet ama istanbuldan gitme luksune de sahip degiliz daha dogrusu ben ve eşim gidemeyiz. 🙄 Bu dusuncelerle de insanin yaşayasi gelmiyor yani. 😳 Korkunç, gercekcilik guzel de onlem olmayinca işkence sadece

Ben mahallemi yazamıyorum tanınmamak için 😬 ama en kötü mahallelerden biri 100 metrekare 2+1 evim balkon var ama bir kişilik gibi bişey yani çamaşır teli bile sığmıyor. Muhitime göre değmez de aceleden tuttuk bu evi pişmanım

Şimdi her tarafı pahalılaştı maalesef ben 3 yıl önce evimi tutarken ev sahibi 400 istemişti babam sıkı pazarlık yaptı daha bu yıl 400 vermeye başladık. Dayımlar da 9 yıldır aynı evdeler, önceki kiracıyı da tanıyorlardı ev hiç boş kalmadan tuttular o sayede ucuza oturuyorlar anlayacağınız. En son iki yıl önce o çevrede büyük teraslı 1+1’ler 700 olmuştu şimdi nasıldır bilmiyorum fiyatları.
Siz araştırın, arkadaşım balkonlu 2+1’de 800’e oturuyor Bahçelievler’de. Size daha uygun bir yer bulursanız sözleşmeniz bitince çıkarsınız. 😊

Şimdi her tarafı pahalılaştı maalesef ben 3 yıl önce evimi tutarken ev sahibi 400 istemişti babam sıkı pazarlık yaptı daha bu yıl 400 vermeye başladık. Dayımlar da 9 yıldır aynı evdeler, önceki kiracıyı da tanıyorlardı ev hiç boş kalmadan tuttular o sayede ucuza oturuyorlar anlayacağınız. En son iki yıl önce o çevrede büyük teraslı 1+1’ler 700 olmuştu şimdi nasıldır bilmiyorum fiyatları.
Siz araştırın, arkadaşım balkonlu 2+1’de 800’e oturuyor Bahçelievler’de. Size daha uygun bir yer bulursanız sözleşmeniz bitince çıkarsınız. 😊
Bizde 2.5 sene önce tuttuk evi. Muhitin fiyatlarını bilmediğimiz için keklendik biraz.
Sizin çok iyiymiş gerçekten 😊 biz zaten il değişikliği yapacağımız için bekliyorum yoksa bugun taşınırım buradan 😀

Biraz bencilce olacak ama ben İstanbulda oldugum halde oyle fazla bir sarsinti hissetmedigim icin guvende hissediyorum, oturdugum ev ve zeminin de payi var.

Bizi en cok sallayan deprem 5.8 olandi ama o depremde bile masanin ucunda duran en ufak birsey bile devrilmedi evde ve soylenenden daha kisa hissedildi. O yuzden ayni bolgede olacak daha buyuk depremi karsilariz gibi geliyor 🙄 o yuzden pek korkmuyorum.
5.8 de evde hiçbişey yerinden oynamadı ama sallanmıştık evet. Tayinimi aldırma şansım yok olsa nereye gidicem böyle bir karmaşa

şuan stabil herrşey ama içimde hiç rahat değil bu nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum bazı şartlatanlar da depremi kullanıp para kazanıyor o yüzden inetertte takip etmiyorum kimseyi geçenlerde bir astrolog gökyüzündeki yansımayı deprem ışıması diye paylaşmış şaka gibi insanlarda korkup bunlara sarılıyor

Bende çok endişeliyim. Kendimden cok yavrularım için. Sürekli kafamda deprem olursa yavrularimi nasıl çıkaracağım, nasıl koruyacagim planları yapıyorum. Uyuyamiyorum doğru düzgün.
Oturduğum evde sağlam değil. Ama sağlam evlerin kiraları uçuk. Bu çaresiz bekleyis çok acı. Allah'a emanet olalım.

azrailden kaçamazsınız, tedbir önlem alırsınız o ayrı ama vadesi dolan gider. tek tabanca olmak kolay ama evladın varsa durum değişiyor tabi, Rabbim onları korusun. sanki tek korkumuz deprem şurda sokağa çıkınca bilmiyoruz ne yaşayacağız, araba mı çarpacak, kafamıza bir şey mi düşecek, vs. böyle korku senaryoları ile hayat geçmez

Back
X