İstanbul'un göbeğinde utandıran görüntü!

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.640
373
Diğer
İstanbul Tarlabaşı Tekir Sokak’ta yaşlı bir adama üç gencin taciz ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşan ve büyükl tepki ile karşılanan görüntülerde üç kişinin, yaşlı adamı el ile taciz ederek küfürler savuruyor. Yaşlı adam bu çirkin saldırı karşısında kendisini bir aracı siper alarak korunmak istese de tacizlerden kurtulamıyor. Yaklaşık üç dakikalık videoda çevre esnafının şahıslara müdahale etmediği gözlenirken, yaşlı kişinin polis tehdidi bile onları korkutmaya yetmiyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/105859/istanbul_un_gobeginde_utandiran_goruntu_.html

Bu haberi gördüğümden beri sinirlerim bozuk, videoyu eklemedim, izlemek isteyen linki tıklasın yada eklemek isteyen eklesin.
Videoyu izlediğimde gözyaşlarımı durduramadım.
Nasıl genç bunlar ya, nasıl bir zevk...
İğrençsiniz gençler iğrenç...
Haberlerde ilgili karakola baya şikayet geldiği söylendi, umarım gereken cezayı alırlar

Hadi gençleri boşvereyim de etraftakilere ne demeli,
Kimse de bir durun dememiş ya..
Akşam yine izlediğim bir haber çok etkiledi.
Adam camide secdeye vardığında kalp krizi geçiriyor, orada bir kaç kişi fark etmiyor.
Adamın biri ölen kişinin arkasında kuran okumaya geliyor ama önündeki adamı farketmiyor..
En sonunda (dakikalar sonra) yetkili biri gelip öldüğünü farkediyor.
Bu kadar mı kör yaşıyoruz, N`oluyor bize böyle?...

İnsanlıktan nasibini almamış pis herifler !

Hay Allah belasını versin sizin insan musveddeleri kimse de bi durun napiyosunuz dememiş yazık...

Hay Allah belasını versin sizin insan musveddeleri kimse de bi durun napiyosunuz dememiş yazık...
O tacizci şerefsizlere bakarsan bir çeteleşmenin sözkonusu olduğu görülüyor. Çevredekilerin müdahale etmemesi ise toplumun duyarsızlaşmasının ve atık korkan bir toplum olduğumuzun göstergesidir

serseri pislikler.Her yerde var bunlardan.Bir öğrencim,çocuğum olsun 2 aylıktan sonra dövmeye başlarım hocam,demişti.Dalga geçiyor sandım ama değilmiş.Kendi de öyle büyümüş,ona normal yani.Nasıl ailelerden yetişiyor bu terbiyesizler merak ediyorum.Çocuklarıma terbiye verememekten çok korkuyorum.İnsanlar ,gençler bir tuhaf,kapılıp gitmezler inşallah.

Ne iğrenç insanlar.
İnsan da demek fazla olur.
Allah beterini yaşatır ama.

Nefret ediyorum böyle pisliklerden. İnşallah kendileri de misli misli alırlar karşılığını ..

Bunları da vereceksin o kafa kesen IŞİD'in eline. Bak gör yapabiliyorlar mı bir daha. Haysiyetsiz pislikler. Hiiç iyiye gitmiyoruz hiiiç. Çürüdü iyice toplum.

ben izleyemedim. çok hassasım zaten bu aralar her şeye ağlayasım geliyor. merhamet duygum tavanda. ne oluyor videoda acaba

En iyisi kısa yorum yapmak yoksa agzimdan hayatimda etmedigim cok pis küfürler çıkacak. ..

Bu dedenin ailesi yok mu yaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…