işte 12 eylülün UĞURLU listesi

görken tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inşallah

inşallah bitanem ya inana mıyorum şimdi bu değerle hamileyim değil mi, darısı sizlerin başına inşallah hepiniz aynı duyguları yaşarsınız

inşallah bitanem ya inana mıyorum şimdi bu değerle hamileyim değil mi, darısı sizlerin başına inşallah hepiniz aynı duyguları yaşarsınız

hayırlı olsun inan çok sevindim.

ben hep okuyorum ama yazamıyorum bi türlü, bi ara yazmaya çalıştım yazdıklarım kayboldu. ama senin güzel haberini alınca dayanamadım, umarım doğru yere yazıyorumdur;)

inşallah hep bugunku kadar mutlu olursun.

benim de inşallah pazar günü transferim olcak, senin gebelik haberini alınca inan çok sevindim:CüvCüv:

hayırlı olsun inan çok sevindim.

ben hep okuyorum ama yazamıyorum bi türlü, bi ara yazmaya çalıştım yazdıklarım kayboldu. ama senin güzel haberini alınca dayanamadım, umarım doğru yere yazıyorumdur;)

inşallah hep bugunku kadar mutlu olursun.

benim de inşallah pazar günü transferim olcak, senin gebelik haberini alınca inan çok sevindim:CüvCüv:

defnecim negüzel şeyler yazmışsın, umarım senin içinde hep hayat güzel şeyler getirir, teşekkürleropuyorumnanaktan

1) siber:Saruboceq:
2) witch26:Saruboceq:
3) mecnun:Saruboceq:
4) gorken:nazar::nazar::nazar: :CüvCüv:
5) canende:Saruboceq:

işte uğurlu listemizin ilk UĞURU GORKEN
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
Hafif sızlama şeklinde bir ağrı oluyor içimde bir de belim ağrıyor, uzun süre oturamıyorum, sizlerde de var mı ne dersiniz bu konuda.

Back
X