İşte ben boyle bir hal içindeyim...

Yaklaşık 6-7 sene kadardır beraberdik.
Ayrılık nedenimizse onun psikolojisi bozuldu biraz ben zamanla hırçınlaştım. Aslinda pek de bir sebep yoktu elle tutulur
Anladim sebepsiz yere biten bi iliski sizi dagtmis bu kadar ama inanin degmez ki siz onun yaninda oldugunuz halde o sizi birakip gitmiskendi kaybetmis umarim hersey yoluna girer ve bir an once toplarsiniz kendinizi.

Hayirlisiysa olsun diyorum hep ama sonra
Allahım ayrı yazma kaderimizi diye de ekliyorum ama ne yapayım

Bundandır sanirim arkadaslarim çocuk mu aman aman derken benim bari bi cocugum olsaydi demem :)
çıkarken bizlerde çok şeye ağladık, sadece aşk için değil bir sürü şey hayatta bizi ağlatabiliyor, evlatlarım doğdular ve yoğun bakıma alındılar o korkuyu o evlat sevgisini görünce, Allah ım ben şu ana kadar hiç acı çekip ağlamamışım, ağladıklarımada boşuna ağlamışım, dedim. gerçekten düşüncenizde haklısınız, o yüzden Mevla gönlünüzdekini hayırlı etsin yada hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzü razı etsin :) (bu da alıntı ama kalben gerçekten sizin için duam böyle)

Sanirim kendimi korumak adina adina cok fazla bizi taniyan insanlarla konuşmak istemiyorum. Olasi bi olumsuz durumda asktan ne anlarsiniz siz diyip kizabiliyorum cünkü. Yaralı insanin hassasiyetindeyim sanirim.
Aslinda benim bu konulari yasamamam atlatabilmem gerekirken bir anda bu durumda bulunca kendimi çok çok afalladim.
Bir nefes almak istedim sadece buraya yazarken de.
Meselem sanirim tam olarak bu ayrilik.
Ama onun kritiklerini yerine belki kendimi biraz guclu hissedecek bir seyler duyarim dedim

Coook tesekkur ederim yasemin2413 :)
Hic tanimadığın birinin boyle icten dua etmesi iyi dileklerde bulunmasi bile nasil iyi geldi sizd anlatamam:)
Umarim zorlu günleriniz geçmiş cocuklarinizla mutlu mesut bir yasiyorsunuzdur. Agzinizin tadi dilerim bir ömür bozulmaz :)

Merhabaaaaa :)

Yaaa bu beylere rahatmi batio gidiyorlar böyle nedensiz ... Bazen yasanir ve biter öylede olmus .. Hayallerim yarim kaldi deme sakin elbetde tamamlanir :) erkeklerin hepsi odunlukta bir numara

valla gonlum ıster kı sana en ıyı dıleklerı soylemek..hakkında en guzelını temennı etmek...ama once kendıne yardım edebılmelısın..ben bunları yazdım su sebepten oturu; yanı cıkarda bırı farkında olmadan yarana tuz basarsa aldırma dıye..cunku hepimiz popüler yasama uyuyoruz..özgün takılan ınsanlar azdır..bu benım gorusum dıyenıne az rastladım...
kendını ıyı hısset ne dıyım...bak boyle bır sey oldu mu herkes yazıyor bır seyler..ınsanlık sonucta...ama sen yıne de çetin ol....soylemek ıstedıgım bu.....gonlunu guzel tut..hersey bıter..gecer...

bundan sonra kendin için yaşamayı öğren o halde. kimse kendini heder etmeye değmiyor gördüğün gibi?

nekadar zaman oldu biteli yeni sanırım. burda arkadaslar zamn dedikçe ben içten içe kızıyodum onlara herkesmi aynı seyi söyler.bu zaman bi işe yaramıyo diye düşünüyodum. gercektende zaman herseye iyi geliyo.seninde biraz zamana ihtiyacın var sanırım suan sana kim ne derse desin zaten tatmin olmıcaksın.emin ol bi zaman sonra kimsenin bişey demesine gerek kalmadan güçlü oldugunu iyi oldugunu gelecege umutla baktıgını görceksin zaten umarımda böyle olur.

Merhabaaaaa :)

Yaaa bu beylere rahatmi batio gidiyorlar böyle nedensiz ... Bazen yasanir ve biter öylede olmus .. Hayallerim yarim kaldi deme sakin elbetde tamamlanir :) erkeklerin hepsi odunlukta bir numara
Batiyor olsa gerek uzaktan sevmeyi beveremeyenlerdenim ondan bu halim vallahi
Kiyamiyorum da okadar kötü oldu ki o da kafam karman çorman istese gitmezdi diyorum koca adam nasıl da tükettim diyorum ama gitti yani iste yazması bile zor geliyor ama baya baya gitti yani. Ben dahil ailem bizi taniyan herkes şok oldu iste..

Her bir cümleni özenle seçtiğin ne kadar da belli..:)
Bazen insanin göremediğini tarafsiz biri rahatlıkla görebilir. Biliyorum geçecek ben kendimden geçmeden geçerse çok sevineceğim ama :)

sağol canım iyiyiz çok şükür şuan:)
bir nebze olsun rahatlatabildiysek ne mutlu bize:) sen burdakilere değer verip içini dökmüşsün bizde inandıksa dua etmek için yeterli:) illa tanımaya gerek yok:)

bundan sonra kendin için yaşamayı öğren o halde. kimse kendini heder etmeye değmiyor gördüğün gibi?
O kadar haklisin ki.
Sanırım sevdiğim herkesi kendimden fazla düsünmemek elimde değil. Sahi nasıl olunuyor öyle hic bilmiyorum tamamen yapi meselesi sanirim. Ya da bir kere yıkılırsan böyle bir daha yapmamayı öğreniyorsun.

Birak gitsin ... Dönmeye kapi biraktinmi ? Birakirsan kötü ...umudun olur gelir diye...onu icinde yasatirsin .. Bu yüzddn hic bekleme bence umudun yasamasin ...cok zor kolay degil ama sonra belki odunluktan anlamayan romantik deger kiymet bildn prens seni bulacak*-* gönlündeki olsunn hayirlisi olsun :) Analar neler dogurmusss :) güzel günler seni bekliyorrrerer kizzzz

Her bir cümleni özenle seçtiğin ne kadar da belli..:)
Bazen insanin göremediğini tarafsiz biri rahatlıkla görebilir. Biliyorum geçecek ben kendimden geçmeden geçerse çok sevineceğim ama :)

acıkcası yapmacık olmak istemıyorum..benı tanımıyorsunuz..siz de herkes de..belkı tanısanız şaşırırsınız bıle...cunku ben genelde mutluyumdur...asık oldugum bır işim sevdıgım bır sevgilim gercekleşicegıne % 100 emın oldugum hedeflerım var..
peki nasıl oldu bu..cok sabrederek..ınan bana baskası olsa pskopata baglardı hayata küserdı ben hep guvendım kendıme...
hatta suan rahat hayatımın tadını cıkarıyorum..bak forumda gezecek kadar boş vaktım var..ayrıca yöneticiyim(işyerımde) ve bır cok ugrastıgım iş te var..hayatım planlı hepsini dengeledım..sabah sporuna gezmeye delı gıbı calısmaya..

demem o ki dogustan olmuyor hıc bır sey..sabret guclu ol...hem de cok güçlü ol..ne zaman ki yıkılmıyacagını hissettın..ha ıste o zaman dert denen sey sana ugramaz bıle.....mutluluklar dolsun ömrüne...hepinizin ömrüne...sokaktakı ac ınsanlara bebeklere ıyı ınsanlara...ıyı ınsan olmak ıcın ugrasan pişman kotulere bıle..
hayat guzel....ne zaman bılıyor musun...saglık ve güç varsa.....:))

Aslinda söylenecek başka bir şey de yok
Zaman sadece biraz zaman diyebilir insan şarkıdaki gibi...
Silkelenip kendime mi gelicem yoksa patlayip sonunda kafayı mı yiyeceğim açıkcası onu da zaman gösterecek.
Ben zamanla çok şeyi atlattım evet ama bu sefer ona dahi tahammülüm yok sanırım halbuki sabir tasi gibi insandım.
Devrelerim yandı gerçekten sonunda

sağol canım iyiyiz çok şükür şuan:)
bir nebze olsun rahatlatabildiysek ne mutlu bize:) sen burdakilere değer verip içini dökmüşsün bizde inandıksa dua etmek için yeterli:) illa tanımaya gerek yok:)
Bir süre düsündüm yazıp yazmama konusunda ama okadar iyi geldi ki cevap vermeye yetisirken bile kafam dağıldi bir nebze :) tekrardan cok tesekkur ederim :)

Tam kopamadik bile kapı ardına kadar açık biliyor bunu
Açıkcasi yillarca beraber bir ilişki yaşayınca birden silip atamiyor insan bir de seviyorsa deli gibi. Bir kere beni sevmedigini soyle ben de beklemiyim dedim ama söylemedi söyleyemedi tabi.
Analar neler doğurmuş da benim göz biraz kör yıllardır canım hipnoz olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…