rica eder iyi Chatler dileriz sevgili topikdaşlarımıza , yine bekleriz tşklrrrrrrrBir süre düsündüm yazıp yazmama konusunda ama okadar iyi geldi ki cevap vermeye yetisirken bile kafam dağıldi bir nebze :) tekrardan cok tesekkur ederim :)
bak işte şimdi olmadı arkadaşım, kapı ardına kadar açık biliyor bunu olmayacak işte , bırakıp gittiğinde döndüğünde koyduğu yerde bulamama korkusu olmalı , sen sen ol bidaha tedbirini al ok babyTam kopamadik bile kapı ardına kadar açık biliyor bunu
Açıkcasi yillarca beraber bir ilişki yaşayınca birden silip atamiyor insan bir de seviyorsa deli gibi. Bir kere beni sevmedigini soyle ben de beklemiyim dedim ama söylemedi söyleyemedi tabi.
Analar neler doğurmuş da benim göz biraz kör yıllardır canım hipnoz olmuşum
Ne kadar güzel.acıkcası yapmacık olmak istemıyorum..benı tanımıyorsunuz..siz de herkes de..belkı tanısanız şaşırırsınız bıle...cunku ben genelde mutluyumdur...asık oldugum bır işim sevdıgım bır sevgilim gercekleşicegıne % 100 emın oldugum hedeflerım var..
peki nasıl oldu bu..cok sabrederek..ınan bana baskası olsa pskopata baglardı hayata küserdı ben hep guvendım kendıme...
hatta suan rahat hayatımın tadını cıkarıyorum..bak forumda gezecek kadar boş vaktım var..ayrıca yöneticiyim(işyerımde) ve bır cok ugrastıgım iş te var..hayatım planlı hepsini dengeledım..sabah sporuna gezmeye delı gıbı calısmaya..
demem o ki dogustan olmuyor hıc bır sey..sabret guclu ol...hem de cok güçlü ol..ne zaman ki yıkılmıyacagını hissettın..ha ıste o zaman dert denen sey sana ugramaz bıle.....mutluluklar dolsun ömrüne...hepinizin ömrüne...sokaktakı ac ınsanlara bebeklere ıyı ınsanlara...ıyı ınsan olmak ıcın ugrasan pişman kotulere bıle..
hayat guzel....ne zaman bılıyor musun...saglık ve güç varsa.....:))
Ne kadar güzel.
Tam da buna benzer bir hayat yaşıyor herkese akıl veriyor sevgi sadakat üstüne anılarimi anlatiyor herkese gün gelecek kötülükler bitecek diyordum ben de.
Cünkü ilk yenilgim değil bu hayatta.
Evlilik sürecine girene kadar turlu sabir testlerinden gecmis ama bir kere bile ayrilmayarak ne kadar da asik oldugumuzu ispat etmis kariyerimizin yillar icindeki hedeflerine ulaşmiş insanlardik. Bir rüzgar esti biz savrulduk sonra ben de ne yapacağımı şaşırır oldum. Taşları öyle bir oturtmustum ki tirnaklarimla kaziya kaziya jenga vardir oyun hani su tahtalar ust uste konus ve sen alttan devirmeden cekmeye calisirsin biliyorsunuzdur belki onun gibi oldu her şey. Geldi en çekilmeyecek taşı çekti ve yıktı kulemi.
Yeniden dizilir dizilmez mi . Ama o elin hevesi kaçar. Ustelik o kaybetmistir o yikmistir kuleyi ama sen de yenilirsin onunla beraber .
O misal.
Sag altta coklu alinti kismi var ona tıklayıp mesaj yazdıgın kutucuğa alintilari ekle diyeceksin :)niyeeee bitdiii nazmi yapiyor sana....( Niye öyleleri denk geliyooooo bize hikayan bana tanidik biraz o yuzden :) ) yinede hayirlisi olsun diyorum :))))) senin icin :)
Coklu anlinti Yapamiyorum ben olmadi bi turlu
Tükeniyoruz insanoğlu iste.Uzun sureli iliskilerin sonu maalesef bu sekilde oluyor.
Birseyler cok daha cabuk tuketilebiliyor..
Ve pes eden taraf genelde erkekler oluyor.
Sebepsiz demissiniz geri donme ihtimali hicmi yok cok sevmissiniz belli..
tecrübe canım benim.O kadar haklisin ki.
Sanırım sevdiğim herkesi kendimden fazla düsünmemek elimde değil. Sahi nasıl olunuyor öyle hic bilmiyorum tamamen yapi meselesi sanirim. Ya da bir kere yıkılırsan böyle bir daha yapmamayı öğreniyorsun.
Hem de ne şaşmaooyyy..sen suan sadece kırgınsın..şaşkınsın...dedıgım gıbı güçlü kal sen..artık sen dıyorum hanı samımıyetınden...
hersey guzel olsun..bır cok ınsanın guzel dıleklerını aldın..sana en yakın gelenlerı at cebıne...hayatta her zaman ogrenıcek bır sey vardır..benım de oldu mesela bır hata yaptım ornegın..suan yanından gecmem..yaptıgıma ınanamam bıle...
meger guzelmıs hayat..
bır de sıradan bır tavsıye olucak belkı ama hayvan sevgısıne de zaman ayır..cok ıyı gelıyor...:)
hayatındakı pürüzlerın cabuk iyileşmesi dileğiyle
Hem de ne şaşma
Isık görmüs kedi gibi kaldım böyle :)
Kendi icsel buhranımı anlatirken birden aşk acimi döker olmuşum artık sen demenin samimiyetinin sorunu mu kalır :)
Dilerim yarın sabah biraz daha güzlu uyanirim.
Madem acıldı mevzu ben iletisimi koparamiyorum bir türlü yani yapamiyorum iste acaba konusmak yerine susup uzak mi kalmalı artik bilemedim ki.
Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil resmen.
Sanki iyice kopucaz yok olucaz korkusuyla bazen o bazen ben yazisiyoruz. Yazmasa panik yapiyorum belki sıkıyorum da . Doktüm eteğimdeki taşları cıkamadım işin içinden.
Neler gördüm de uslanamadım iste:)tecrübe canım benim.
değmediğini gördükçe kendiliğinden gelişiyor. biraz gayret et ki daha fazla üzülmeden kimsenin senden değerli olmadığını gör
Sag altta coklu alinti kismi var ona tıklayıp mesaj yazdıgın kutucuğa alintilari ekle diyeceksin :)
Yani ben telden giriyorum bu şekilde çıkıyor.
Hikayeler benzer sanırım sen de mi yasadın buna benzer bir şeyi? Ne oldu sonra?
Naz yaptigini sanmiyorum kendi gücü bitti sanirim sebebi olarak benim yillar sonra tükenmiş ve sabirsiz biri olmam söylenmem vs gibi seyler. Hic ayrilmiyor gayet herkesin yasadigi seylerden problem yasamiyorsaniz bunlar bi zaman sobra ayriliga bile sebep olabiliyormus demek ki.
Belki de evlenmekten korktu bilemem. Oysaki bunun icin en cok heveslenen oydu yani acikcasi cozemiyorum cok da saglikli dusundugunu sanmiyorum artik bu konuda tutarsiz cunku o da :/
Zaten insanın ici oyuluyor...bak cok anlatmak konusmak ıyı dılekler almak bıle acıyı tazelemektir..bırseylerden uzak kalmayı da deneyebılırsın..
en yakınınla bıle dertleşme hatta..:)) bı sure...
Yasayamadığı şeylere yanıyor insanın ici iste.Olduuuuu galiba :) ay coook saol cidden sayende ögrendim :) tsk ederim :)
Belkide gitmek icin neden aradi ! Yada korktu dedigin gibi :/ uffff bide "kadinlari anlamak zormus "derler ....,lafffff hepsi asil erkekleri anlamak zor.. Yaa benimki cok sacma unutmak zor ...kendi aptaligim o hayatini yasiyorsöyle,özetliyim...bana asik,oldugunu söyledi ve gitti.. Sonra geldi "hic kimse senin gibi degil" dedi bana umut verdi ve yine gitdi ben aptal asik onunla hic yasiyamadigim günlere üzüldüm halada öyle :)! Hic sevgili olmadan basliyamadan sonlandi cok naz yaptim ama asik oldugumu gec anladim :)! Ona hala kizginim .. Insan hic asik oldugunu söyler ve gidermi ? Belki gururdandir...
Zaten insanın ici oyuluyor...
Bu konulari artık pek acmiyorum cevremde ama baska bir sey de zerre konusasim gelmiyor ne yardan geciyorum ne serden.
Susup gitsem kötü olacak biliyorum. Konusuo rahatlamaya calisiyorum kendimce.
Cunku gittim de ama yapamayıp sönünce yeniden yenilmis hissettim
Yoluma bakıcam zamnı geç gelicek ama gelicek biliyorum. Yoksa yaşamak zor inanmadan bir şeylerin düzeleceğine.Ne zaman ki onun sizi bencilliğinden bıraktığını gördüğünüzde farklı kızgınlıklar ve acılarla kabullenir ve yolunuza bakarsınız.
Belki bir gün. . .anlıyorum. gecıcek ınan..gunes hep doğar..belkı de bu senın ıcın daha hayırlı olur..
Yoluma bakıcam zamnı geç gelicek ama gelicek biliyorum. Yoksa yaşamak zor inanmadan bir şeylerin düzeleceğine.
Kızgınım o ayrı az caba sarfetmedik nasil da pes etti diye deli gibi kizginim hem de ama iste isin içinde sevgi varsa hep amalar amalar geliyor cümlelerin sonuna
Belki bir gün. . .
Onun geleceğini bilemediğim gibi gideceğini de bilemezdim. Damağımdakı en güzel lezzetlerden biri olarak kalır belki de. Belki de yeniden bir şeyler olur ...
Belirsiz ve macerelarla dolu yeni hayatım hoşbuldum :,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?