İşte benim canımın içi evim. Bakalım beğenecek misiniz?

evin çok hoş canım hep gülerek oturun inşallah yalnız neden siyah beyaz koltuk ve mobilyalara kahve halı-perde tercih ettin siyah beyaz daha hoş olmazmıydı yinede herşey çok güzel salon çok asil oturma odan çok şeker köşe takımın holde sanırım hoş bi hava vermiş oda ...

sıcacık bir yuva, çok güzelmiş güle güle oturun inş.
ayrıca aynalarınız ve salonda kullndığınız objelerde çok güzel.
bazılarınıda siz yapmışsınız.ne güzel böyle becerilerinizin olması.ellerinize sağlık...

canım aslında koltuklarım krem ve çok koyu kahve siyah beyaz gibi görünmüş:)ama krem baya bi açık krem çok tşk ederim canım çok sağol

çok sağolun kızlar yotumlara çok sevindim yemek odası takımının içindeki büyük ağaç diyorum ben artık ona onu boyadım falan tek tek o hale getirdim vazosunuda perde renginde kapladım aynalar krem çiçek ekbankın kaplaması salondaki orta sehpa yatak odasındaki çiçek ve ekbankın önündeki sehpa benim kafadan atmalar :90:

çok guzel sevgi dolu eviniz var belli evet koltuklar siyah beyaz çıkmış ama guzeller mutlu huzurlu oturun

canım aslında koltuklarım krem ve çok koyu kahve siyah beyaz gibi görünmüş:)ama krem baya bi açık krem çok tşk ederim canım çok sağol

:)) fotograftan öyle görünmüş ozaman gerçekte daha hoş görünüyor demekki herşey uyum içinde bu haliyle bile hoş ama güle güle oturun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…