İşte benim evim....

Eviniz gerçekten çok şık. Güle güle oturun, allah ağzınızın tadını bozmasın inş. Bu arada, merak ettim, izmirin neresinde bu ev? Ben izmirliyim, oradan ev alacağız, o yüzden sordum.

saol canım....senin için hayırlısı olur inşallah ev seçimi zor bir karar kolay kolay değiştirilecek bişi değil...benim evim izmirde karşıyaka da....

Çok güzel çok beğendimm...
Özellikle kara kuzunuzun odasına bittim :)))
Güzel günlerde oturun inş...
sağlıkla....

evinize bayıldım... özellikle mutfak, banyo, salondaki halılar ve holdeki yolluklara bittim..

rabbim huzurla oturtsun...

güle güle eskit hepsini inşallah canım opuyorumnanaktan

canım ya ilkkez evinde istediğim halılardan olan birini bulmuşken soracağım ...acaba o salondaki kenarları derili halılarını ne kadara aldın bana biri 250 ytl demişti 4 metre karesini sanırım ya bayılıyorum o halılara bide nasıl temizliyorsun bana özel yada burdan cevap verirsen çok makbule geçecek canım mutfağına tam anlamıyla bayıldım ben kiracı olduğum belirli bir kiradan yukarı çıkamadığımız için maalesef böyle mutfaklar ancak bizim rüyamızı süslüyor Allahım mutluluk versin gerisi boş gerçi .. bende mutfağıma öyle bir halı alıcaktım fakat halıcı ekmek kırıntısı falan içine girer çok uğraştırır demişti siz nasıl baş ediyorsunuz söylersen çok sevinirim canım..güle güle otur evinin zaten yeri yeter insana balkona çık ve rahatla manzarada süper Rabbim bizim gibi olmayanlarada nasip etsin teşekkürler canım şimdiden güle güle oturun :teytey:

Çok güzel çok beğendimm...
Özellikle kara kuzunuzun odasına bittim :)))
Güzel günlerde oturun inş...
sağlıkla....

teşekkür ederim canım....karakuzunun odasının hikayesi uzun...önce pembe renkli (biz kız bekliyorduk çünkü) bebek odası idi...daha sonra bu renklere boyattık...Hiçte fena olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…