İşte benim evim....

valla tek kelime iel harika:)ALLAH ağzınızın tadı ile oturmayı nasip etsin.sağlık sıhhatle inş

sade hoş bi ev genelde kahve ağırlıklı..benim de salonum kahve krem beyaz nasıl renklendiririm diye düşünüyorum CADIARZU

çok şık bi evin var canm...
bu arada salondaki avizen bizimkiyle aynı kaydirigubbakcemile5
çok begendm güle güle otrun cnm..manzaran ayrı bi güzel

çok zevklisiniz tebrikler mutlulukla oturun
avizelerinize bayıldım
karakuzunuzuda öpüyorum Allah bağışlasın

kaşmir olduğunu yazmışsın bir arkadaş daha sormuş:))) ben günlerdir kaşmir halıda desen beğenmeye çalışıyorum....evimin heryeri krem-kahve tonları olduğundan hol ve antre için için biraz kırmızılar olsun istedim....kaç tane kaşmir mağazasına gittiysek senin halıların deseninden çıkarmadılar....o kadar çok halı baktım ki,sanki yıllarca kullanmış ve eskitmiş kadar oldum....karar veremedim yani.....

çok güzelll..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin a.s.

evin çok güzelmiş canım her kösesi ayrı bir güzel salondaki avizeni çok beğendim birde balkondaki manzara müthiş... bir gün çay içelim seninle balkonda :))
allah sağlık mutluluk ve huzur versin inşallah güle güle otur.

opuyorumnanaktan

sade hoş bi ev genelde kahve ağırlıklı..benim de salonum kahve krem beyaz nasıl renklendiririm diye düşünüyorum CADIARZU

çok teşşekkür edrim canım....ben saeliği seviyorum galiba...salonuma rek katmayı pek düşünmüyorum.....

QUOTE=Pati;9444342]çok şık bi evin var canm...
bu arada salondaki avizen bizimkiyle aynı kaydirigubbakcemile5
çok begendm güle güle otrun cnm..manzaran ayrı bi güzel
[/QUOTE]

çok zevklisiniz tebrikler mutlulukla oturun
avizelerinize bayıldım
karakuzunuzuda öpüyorum Allah bağışlasın

teşşekür ederim arkadaşlar...bende salon avizelerimi çok seviyorum....

canımmm koridor halılarının markasını öğrenebilir miyimm lütfennn???

evet canım koridor halılarım kaşmirden...katologta çok farklı görünüyorlar...canlıları çok güzel...katologtan çok farklı....aynı halıyı katologtan görmüş ve beğenmemiş olabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…