İşte benim evim....

yatak odamın son hali....

kkyatakoda1.jpg

kkyatakoda2.jpg

kkyatakoda3.jpg

kkyatakoda4.jpg

kkyatakoda5.jpg

kkyatakoda6.jpg

kkyatakoda7.jpg

kkyatakoda8.jpg

çok beğendim, kullanışlı olmuş, önemli olan da bu.yani sadece sırf görsellik olsun diye şaşaa yok. yatak odasındaki dolap içi tv bölmesi süpeeer. Bak bunu çok beğendim.Mutlulukla oturun ınşallah. Halıları ben de beğendim. yatak odasındaki perde ve yatak örtüsü tarzım değil ama gene de şık.Güle güle oturun.

canım evin çok güzel sağlıklı günlerde oturun..herşey çok şık..bişey sormek istiyorum.bende oturma odama ipek shaggy aldım ama yıkama dedi aldığım yer..ıslak mendille silinecekmiş..sen memnunmusun mutfak ve salon halılarından..yada hiç sildinmi,yıkadınmı

çok teşekkür ederim canım....benim salon halım dışındaki tüm halılarım shaggy...vede yaklaşık 7 aydır kullanıyorum...bugüne kadar bir kaç kez silindiler ama hiç yıkamadım...Silmesini de halı şampuanı ve tül perde parçası ile yapıyorum. sonrada beyaz renkli kuru bezle kuruluyorum....Pırıl pırıl kabarık kabarık oluyolar....Salona gelince bu güne kadar hiç silmedim de yıkamadım da sadece elektrik süpürgesiyle süpürüyorum....Umarım açıklamam yeterli olmuştur.....

canım evin harika ben mutfak tezgahın üzerindeki servis setini kağıt havluluğu bulaşık deterjanını koyduğun setini nerden aldığını merak ettimde birde benimde beyaz eşyam ankastre sendede lekeler oluyormu nasıl temizliyorsu cevap verirsen çok sevinirim

bende o seti çok beğendim ya..

Canlarım çok teşekkür ederim....Mutfak tezgahımın üzerindekileri sormuşsun ben bunları bir züccaciye magazasından aldım. Prima Nova markası....Banyomdakilerde prima nova ve onlarıda aynı züccaciye mağazasından aldım....sana netten bulduğum resmini de ekliyorum....bu arada gecen gün koçtaşda da gördüm....bir koçtaşlara bak istersen....
mutfağımdakiler
seleneh.jpg

banyomdakiler
imagefinder.jpg

ankastre ve inox beyaz eşyadaki lekelere gelince bende gıcık oluyorum parmak izleri falan çok sinir bozucu...Cif in çelik yüzeyler için fısfıslı bi ürününü buldum bu ara hep onu sıkıp siliyorum...çok rahat ettim.....

Evin gercektende herkesin dedigi gibi cok güzelmis.Her zaman derim;zevk ve para ayni insansa olursa ortaya cok güzel seyler cikar.Ikisinden biri eksikse yarim kaliyor maalesef.
Huzurla oturun canim.

teşekkür ederim canım....Allah herkese daha iyilerini versin...bana bu kadarı yeter...allah huzurumu bozmasın başka bişey istemiyorum....bu ara aile içi problem yaşayan arkadaşlarım var cevremde....allahtan başka bişey istemiyorum...Önce sağlık ve huzur...Para hiç önemli değil....

Evinize herkesin dediği gibi bende bayıldım... güle güle oturun insallah zevklerimiz aynıymış bende banyom icin seramik aldım aynı model.:))paylasımınız için tesekkür ediyorum insallah banada bitirip paylasmak nasip olur. ama mutfagım için karar veremiyorum fisfisfis sizin mutfakta sık görünüyo evinizden güzel modeller almak mümkün gercekten paylasımınız için tesekkür ediyorum

beğenmene sevindim canım....Ama mutfak ve banyo seramikleri benim seçimim değil....müteahhit böyle yapmıştı...benimde hoşuma gittiği için bu evi tercih ettim...Merakla senin resimlerini bekliyorum....

salon avizene,mutfak halına bayıldım.banyon ve mutfağında kocamanmış.ferah ferah içim açıldı.sağlıkla oturman dileğiyla a.s.

Salonda konsolunuzun aynasını ve üzerindeki aydınlatmaları çok beğendim.
Mutfağınıza bayıldım.
Yatak örtünüz de çok şık olmuş, güle güle kullanın.
İyi günlerde oturun.

harika canım bayıldım hele mutfağına Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin

mutfagınızdakii halınınn markasınıı ve fiyatınıı öğrenebilirmiyimm

mutfak sandalye ve tburelerimiz aynı sadece renk farkı var benımkı krem ben sandalyeleri karşılıklı koyup tabureleride yanlara koyuyorum daha güzel duruyor öyle cnm böyle tabureler ortada gibi drmuş .. herşey çok güze cnm saglıkla otur...

Mutfağınıza bayıldım.
İyi günlerde oturun.

teşekkürler canım....konsol üzerindeki aydınlatmaları ben bu hale getirdim...orjinalinde ucunda toplar yoktu....avizemle uyumlu olsun diye yaptım....

Mutfağınıza bayıldım.
İyi günlerde oturun.

teşekkürler canım....konsol üzerindeki aydınlatmaları ben bu hale getirdim...orjinalinde ucunda toplar yoktu....avizemle uyumlu olsun diye yaptım....

aydınlatmaları ben kendim bu hale dönüştürdüğümü söylemiştim....bu resimde de öncesi sonrası görünüyor....

200905010021.jpg

Gerçekten çok hoş ve farklı olmuş...önceki hali heryerde bulunan bi modelmiş...sen farklılık katmışsın...ayrıca aynandaki yuvarlak kristallerle ve avizende sallanan toplarla bütünlük sağlamış....çok beğendim.....Ayrıca evini de çok beğendim...Allah bir gün bana da böyle güzel evlerde güzel yuva kurmak nasip etsin....

çok güzel evin mobilyalarını nerden aldın tatlım ve mutfağını bende beyendim nasıl tarif edipte yaptırsam çok güzel

Back
X