Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evin çok güzel sağlıklı günlerde oturun..herşey çok şık..bişey sormek istiyorum.bende oturma odama ipek shaggy aldım ama yıkama dedi aldığım yer..ıslak mendille silinecekmiş..sen memnunmusun mutfak ve salon halılarından..yada hiç sildinmi,yıkadınmı
canım evin harika ben mutfak tezgahın üzerindeki servis setini kağıt havluluğu bulaşık deterjanını koyduğun setini nerden aldığını merak ettimde birde benimde beyaz eşyam ankastre sendede lekeler oluyormu nasıl temizliyorsu cevap verirsen çok sevinirim
bende o seti çok beğendim ya..
Evin gercektende herkesin dedigi gibi cok güzelmis.Her zaman derim;zevk ve para ayni insansa olursa ortaya cok güzel seyler cikar.Ikisinden biri eksikse yarim kaliyor maalesef.
Huzurla oturun canim.
Evinize herkesin dediği gibi bende bayıldım... güle güle oturun insallah zevklerimiz aynıymış bende banyom icin seramik aldım aynı model.:))paylasımınız için tesekkür ediyorum insallah banada bitirip paylasmak nasip olur. ama mutfagım için karar veremiyorum fisfisfis sizin mutfakta sık görünüyo evinizden güzel modeller almak mümkün gercekten paylasımınız için tesekkür ediyorum
salon avizene,mutfak halına bayıldım.banyon ve mutfağında kocamanmış.ferah ferah içim açıldı.sağlıkla oturman dileğiyla a.s.
Salonda konsolunuzun aynasını ve üzerindeki aydınlatmaları çok beğendim.
Mutfağınıza bayıldım.
Yatak örtünüz de çok şık olmuş, güle güle kullanın.
İyi günlerde oturun.
Salonda konsolunuzun aynasını ve üzerindeki aydınlatmaları çok beğendim.
Mutfağınıza bayıldım.
Yatak örtünüz de çok şık olmuş, güle güle kullanın.
İyi günlerde oturun.
teşekkürler canım....konsol üzerindeki aydınlatmaları ben bu hale getirdim...orjinalinde ucunda toplar yoktu....avizemle uyumlu olsun diye yaptım....