İşte benim evim....

beğenmene sevindim canım...
bende mobilya modelleri araştırırken senin evine bakmış ve çok beğenmiştim...halılarımızın aynı olması da tesadüf değil anlayacağın :) :kedi:

güle güle oturun..

oturma odanızdaki takımın modeli ne acaba?

Ekinoks teşekkürler canım...
oturma odası köşe takımım BAMBİ...izmir firması olabilir...pek bi fikrim yok...

her zaman alışveriş yaptığımız hemdeaile dostu mobilyacıdan aldık...bambi bayisiydi onlar...kampanyalıydı bu model...çok ekonomik oldu bize....

Ayyyyyy şimdi evden tkr baktım işyerindeki pc nin görüntüsü karanlık,salon masan sandalyelerin konsolunda harikaymış:)Salon halılarını saraydan mı aldın,bende görmüştüm deri diye kararsız kalmıştım çok yakışmış salonuna

canım evine bayıldım
güle güle oturun
içinden mutluluk eksik olmasın

canım güle güle oturun yeni einizde
bayıldım çok güzel
mutlu ve huzurlu ünler sizinle olsun

yemek takımınız mutfağını banyonuz bayıldım opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim arkadaşım....İzmirde bir halı mağazasından aldım. Koyun derisinden el yapımı... Aynından bir tane daha bulamıyosun...mutlaka farklı oluyolar....

güle güle kullan insallah.. :Saruboceq:gercekten cok güzeller
malesef koyun derileri öyleymis ama bence faklı olması güzel olmus
bende istanbulda bi kac tane icime sinen model buldum ama daha oturacagım ev kesin olmadigi icin almadim
ayıptır sorması tanesini nekdra aldın fiyat kıyaslamasi yapicamda:kedi:

çok zevkli döşenmiş bir ev allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin işallah

mutlulukla oturun bende izmirliyim böyle evlerde varmış diyorum

tekrar çok teşekkür ederim canım...sandalyelerim özel tasarlandı benim katkılarımla...üzerindeki kumaşta tay tüyü...fotoğraftan pek belli olmuyor...Salon halılarıma gelince izmirde bir çok markayı (royal, saray, kaşmir....) satan bir halı mağazasından aldım...el yapımı olduğu için bir markası yok...

mutlulukla oturun bende izmirliyim böyle evlerde varmış diyorum

teşekkürler canım...herkese allah yuvasında mutluluk versin...izmirde böyle evlerde var hatta daha güzelleride var canım...ben ev ararken nelerini gördüm...ama maddi olarak ancak buna ulaşabildik...Bunada şükürler olsun...Allah olmayanlara da versin....

çok güel pırıl pırıl zevkle döşenmiş..

allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin..

evin çok güzelmiş canım çok zevkli döşenmiş güle güle otur çok beğendim bennn oğlunu da öp benim yerimeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…