İşte benim evim....

Canım ya biz halıcıdan bir çok alışveriş yaptık ve sonra toplam indirim falan yaptırdığımız için tanesinin fiyatı konusunda seni yanıltmak istemem ama yaklaşık tanesi 1000 lira civarına geldi bize....

evin çok güzelmiş canım çok zevkli döşenmiş güle güle otur çok beğendim bennn oğlunu da öp benim yerimeopuyorumnanaktan

teşekkürler canım....karakuzumu öpmek için sebep arıyorum zaten...Şeniz... senin içinde fazladan öperim...saol....

hustun meraba konsolun udtundekı ayna cok guzel nerken ve kaca aldın bu arada aynanın kenarları krıstal mi ???

bende çok ıstıyorum ve bu modelı beğenıyorumda

hustun meraba konsolun udtundekı ayna cok guzel nerken ve kaca aldın bu arada aynanın kenarları krıstal mi ???

bende çok ıstıyorum ve bu modelı beğenıyorumda

merhaba canım...konsolun üstündeki aynayı konsolumu yaptırdığım mobilyacıdan aldım...izmir kısıkköy mobilyacılar çarşısında.... bildiğim kadarıyla tasarım kendilerine ait özel olarak biyere yaptırıyolar....kenarlarında iki sıra kare şeklinde kesilmiş aynalar var... köşelerinde de saworoski taşlarından çiçek motifi yapmışlar... Yani anlayacağın benim aynamın kenarlarında da ayna var...kenarları taşlı modellerden heryerde var ben artık onları beğenmez oldum....çok ayağa düştü....

Herşey dört dörtlük,çok uyumlu ve çok şık olmuş canım,Ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallahh..
Hep böyle derli toplu ve tertemiz kalır umarım(hani zor biraz ya:)

Eviniz harika,bayıldımopuyorumnanaktan
Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin,sağlığı,mutluluğu yuvanızdan hiç eksik etmesin inşallah.a.s.

maşallah herşey mükemmel çok zevkli ve detaycısınız ağız tadıyla oturun inşallah sandalyelerinize bayıldım bu arada mutluluklar.........

Herşey dört dörtlük,çok uyumlu ve çok şık olmuş canım,Ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallahh..
Hep böyle derli toplu ve tertemiz kalır umarım(hani zor biraz ya:)

çok teşekkür edeim canımcım...derli toplu ve temiz kalması için elimden geleni yapıyorum ama çok zor bilirsiniz...bi yaramaz oğlum bi de hiç büyümeyecek kociş var... Onlar döküyo ben siliyorum...arkalarından bezle geziyorum...taşlar ve halılar açık renk her döküleni gösteriyo....deliricem....

maşallah herşey mükemmel çok zevkli ve detaycısınız ağız tadıyla oturun inşallah sandalyelerinize bayıldım bu arada mutluluklar.........

beğenmiş olmana sevindim canım....ben bir başak burcuyum detaycılık ve mükemmeliyetcilik en önemli özelliğim....sandalyeler güzel görünümlü olduğu kadar oturması da rahat...misafir geldiğinde kimse yemek bitse bile koltuklara geçmiyo....kaydirigubbakcemile3

Evinin her köşesini çok beğendim canım.
Hem şık modern hemde özgün olmuş.
Bende evini ne kadara aldın onu merak ettim:))
ınş. bizimde böyle güzel bir evimiz olur.
Ailenle birlikte çok mutlu günler yaşarsınız inş. içinde

Canım..bizim evin fiyatı 250.000 liraydı ancak babamlarda ev arıyolardı aynı apartmanda iki tane almaya karar verdik....iki tane alınca 225.000'e verdi tanesini.... Anlayacağınız annemle komşuyum beeennn:sm_cool:...bi gün onunda evini eklerim....Aynı gün taşındık ikimizde çok yorucu oldu çoook.....

Ne güzel,annenin evinide bekliyoruz mutlaka.Eminim oda çok güzeldir.
evinin fiyatıda kendisi gibi güzelmiş:)

canım evlerin yapısının kalitesi kadar bulunduğu semt de değerini etkiliyor...izmirin daha ne muhitleri var bu evden daha kötüleri daha pahalıya satılıyor....bizim bulunduğumuz semt daha yeni gelişen bir yer o nedenle fiyat uygun aslında....

Eviniz harika güle güle oturun özellikle mutfağı çok beğendim dolaplar ahşap sanırım 2 ayrı renkmi kulanıldı tezgah ve zeminle ilgili detayda verebilirmisiniz

iyi günlerde otur canım çok güzel olmuş herşeyin
ama yatak odanı koymamışsın yada ben görmedim...

canım ya tek kelimeye mükemmel banyon salonun mutfağın kısacası çok beyendim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…