İşte benim evim....

içmimarlar olmadık köşelere öyle güzel fikirlerr veriyorlarki bayılıyorum.Renklerin kombinasyonu nu da çok güzel ayarlayabiliyorlar. Fakat iş başa düştü şmdi tatildeyiz dönüşte başlayacağız. Ben duvar kırdırmak teras yaptırmakda istediğim için ayrıca catı katı olmasından ötürü mimar şart diye düşündüm. Çünkü ortada kolonlar kalacak çatı çökermi vs. doğrusunu istersen dönüşte neler olacak neler şimdiden çok heyecanlıyım. inşallah fotoğraflarımı koyarım görürsünüz. evine tekrar baktım tekrar çok beyendim güle güle oturun.

İyi ramazanlar

evin içinde inşaat çok zor...diğer evim eski bir apartmandı çok kez tadilat yapmıştım biliyorum.....allah kolaylık versin canım....

canım evin çok şık allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. birşey sorcam peçetelik bulaşık detarjanlığı takımı var ya onu nereden aldın öyle bir şey arıyorum ama bulamadım.

teşekkürler canım....mutfaktaki kağıt havlu tutacağı sabunluk kaşıklık ve çöp sepetini koçtaştan aldım....bende onları beğenerek almıştım...fayanslarımla tam takım oldular....

wooow evin harika mobilyalar güzel mutfak banyo çok güzel yaptırılmış ağız tadıyla oturun canım

canım bişiy danışmak istiyordum sana.
mutfağında gördüğüm çaycı arzumun mu ilk bunu öğrenmek isterim.
eğer öle is memnunmusun acaba.
ben nette su akıtıyor tarzı şeyler okudum.
ama yakinen kullanan birini görünce srmak istedim.
önerir miisn canım...

aaaaaaaaaaaaaaaa holeee attıgın halıların aynısınıı ben oturma odam ıcın aldımm cok begenerek almıstım sımdıı bır kere daha taktır ettım zevkımıı zemuszemusısalllahhh bende evımı dosedıgımde burdan resımlerımı paylasırımm cok begendım evını mutfagını salonunu banyonu herseyın ayrı bı tıtızlıkle dusunulmuss guzell evınde gule gule mutlulukla huzurla otur ısallahh opuyorumnanaktan

önerir miisn canım...

ben cevaplıyayım.ARÇELİK canım.bir çaykolik olarak tavsiye ederim.hiç öle akıtma falan yok.benim elim ayağım gibi birşey.sabahtan akşama kadar ara ara açar kullanırım,sıcak su gerektiğinde de.bir tane eskittim,aynısını tekrar aldım.hemen şu an git al bence.

Merhaba tekrar baktım evinize :nazar:gerçekten çok güzel.Yerleri soracaktım sanırım mutfak ve koridorlar aynı bej rengi parlak granittimi?nasıl memnunmusunuz bize çok önermediler ama siz tecrübelisiniz temizliği kolaymı kayma felan yapıyormu acaba?

evet canım mutfak ve koridor parlak bej rengi granit...çok şık bir görünümü var ama temiz tutması ve temizlemesi çok zor....en ufak saçı, tozu gsteriyor....birde ıslak bırakırsan su lekesi yapıyor...aynı cam gibi...ıslak sildikten sonra ben birde kuruluyorum.....kayma konusuna gelince halılarımın altına halı kaydırmaz lardan koydum sabitlendi....sorun yok....

önerir miisn canım...

ben cevaplıyayım.ARÇELİK canım.bir çaykolik olarak tavsiye ederim.hiç öle akıtma falan yok.benim elim ayağım gibi birşey.sabahtan akşama kadar ara ara açar kullanırım,sıcak su gerektiğinde de.bir tane eskittim,aynısını tekrar aldım.hemen şu an git al bence.

hayır canım arkadaşın da dediği gibi arzum değil....benim kullandığım bekonun...ama daha önceki evimde kullandığım arçelikti...biraz görünümü eskidiği için anneme verdim...çalışmasında sorun yok annem hala kullanıyor... http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/292983-iste-komsumun-evikomsum-annem-olurda.html Sana da tavsiye ederim...hiçbir sorunu yok...ayrıca kettle ihtiyacında kalmıyor...çaya çorbaya kulanıyorum...:)

aaaaaaaaaaaaaaaa holeee attıgın halıların aynısınıı ben oturma odam ıcın aldımm cok begenerek almıstım sımdıı bır kere daha taktır ettım zevkımıı zemuszemusısalllahhh bende evımı dosedıgımde burdan resımlerımı paylasırımm cok begendım evını mutfagını salonunu banyonu herseyın ayrı bı tıtızlıkle dusunulmuss guzell evınde gule gule mutlulukla huzurla otur ısallahh opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım...evinin resimlerini merakla bekliyoruz...senin evinde halıların daha bir farklı ve güzel görüneceğine eminim...allah hepimize huzur versin...

cok begendim evinizi gule gule oturun.mutfagi kucuk olan biri olarak mutfagina resmen bayildim :))) saglikli,mutlu ve huzurlu gunler diliyorum evinizde.

herşey çok güzel çok beğendim.sadece mutfaktaki kavonozun içindekileri çocuklu evin konseptiyle bağdaştıramadım.ama dekorasyon çok şık

herşey çok güzel çok beğendim.sadece mutfaktaki kavonozun içindekileri çocuklu evin konseptiyle bağdaştıramadım.ama dekorasyon çok şık

masanın ortasındaki kasenin içndeki sigara paketlerini diyosan canım....benim değiller ben kullanmıyorum ancak eşim kullanıyor...ve evde sadece mutfak balkonunda içmesine izin verdiğim için paketleride orada duruyor....

herşey birbiriyle uyumlu;çok hoş..Allah olmayanlarada nasip etsin böyle güzel evlerde oturmayı..

Back
X