İşte benim evim....

iyi günlerde otur canım çok güzel olmuş herşeyin
ama yatak odanı koymamışsın yada ben görmedim...

evet hayatım...yatak odamı da çok yakında ekliycem...resimleri çektim ama makine yazlıkta kaldığı için ekleyemedim....aklıma bişi geldi...cep telefonumla çekiyim hemen ekliyim bari...ben bunu daha önce neden düşünemedim ki...az sonra bekleyin beni anacııımmmm....

yatak örtüm henüz dikliyo...perdenin fon kumaşından olacak...bu hafta vereceklerini söylediler ama...malum günlük pikeyle falan fotografladım kusura bakmayın...yatak örtüm gelince öylede çekerim....

kkyoda3.jpg

kkyoda1.jpg

kkyoda2.jpg

kkyoda4.jpg

kkyoda5.jpg

kkyoda6.jpg

kkyoda7.jpg

son zamanlar da gördüğüm en MÜKEMMEL ev.ALLAH ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

Evini bizle paylaştığın için çok teşekkürler hustun.....
Çok zevkli döşemişsin evini.....
Sağlıkla otur inşaallah.............
:nazar:

evin çok şahane canım allah ağzınızın tadını bozmadan sağlıcakla mutlulukla oturmayı nasip etsin darısı olmayanlara inşallah:nazar:

canım evin çok güzel ama işini karışmak gibi olmasın beni yanlış anlama yatak odasındaki o dantelleri kaldırsan yerine sade ve şık aksesuarlar koysan odan daha bi güzel gözükecekmiş gibi geldi bana

canım evin çok güzel ama işini karışmak gibi olmasın beni yanlış anlama yatak odasındaki o dantelleri kaldırsan yerine sade ve şık aksesuarlar koysan odan daha bi güzel gözükecekmiş gibi geldi bana

haklıısn canım ya...onlar dantel değil üzeri cam boncukla işlenmiş organze kumaşlar ama yine de benim de gözüme hoş görünmüyolar...yeni taşındığım için geçici olarak koydum zaten...aksesuar bakınıyorum...güzel bişi yakalayamadım bu ara...

hem güzel,hem de çok temiz bir ev...Allah can sağlığıyla oturmayı nasip etsin....:1hug:a.s.

canım evin çok güzel ağız tadıyla oturmak nasip etsinopuyorumnanaktan

mutluluğunuz huzurunuz hiiiç bozulmasın..
anneciğinizin evi gibi tertemiz missss
zevkle döşenmiş..

Back
X