- Konu Sahibi sahteprensess
hayırlı olsun canım çeyizlerin çok güzel eminimki hız kesmeden devamı gelicektir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte diğer aldıklarım
Eki Görüntüle 1020862
Eki Görüntüle 1020861
Eki Görüntüle 1020863 3 takım aldım bu setten 12 ye tamamladım
Eki Görüntüle 1020864 bir de kırmızı renkli olanını aldım
amin canım tsk ederimmaasallah guzel gunlerde kullan canım
Zamanla gelecek canım şimdiki düşüncem nevresim ve havlu felan almak mutfak eşyasıi almak zorluyor beni onu memur oluncaya bırakıyorumhayırlı olsun cnm çeyizcikelrinn inş devamıda gelir bi başlayınca kendni tutamazsın bir daha onuda alayım bunuda alayım şunuda derken alayını alıyoz vallabi bakmışızki evde koyacak yer yokkk
ama zevkli oluyor inanki şiddetle herkeze tavsiye ediyorum çeyzi düzmeyii
![]()
![]()
![]()
gelecek allah in izni ile :):) teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım çeyizlerin çok güzel eminimki hız kesmeden devamı gelicektir![]()
Ben ailemin yanındaym canım o açıdan çok masrafim olmuyor geziyorum aynı zamanda da :)Biz öğrenciyken tek derdimiz gezmek alışveriş yapmaktı paramız yetmezdi :) sen çeyiz bile düzüyorsun valla bravo aldıklarında çok hoş benim mutfağımda kırmızı beyaz siyah renklerden oluşuyor ama pembenin cazibesi morun asaleti de ayrı arada ufak tefek serpiştiriyorum o renkleride sana da tavsiye ederim sadece kırmızıya yonelme zamanla sıkılırsın sonra
evet canım çok ciciler görünce dayanamadımÇok şirin şeyler bunlar.SÜPER
Doğru diyorsunuz eninde sonunda kiriliyorcanım içine hiç dert etme porselen sonuçta hepsi. kırılacakları varsa dururken de kırılıyorlar :93:
amin canım tsk ederim
Zamanla gelecek canım şimdiki düşüncem nevresim ve havlu felan almak mutfak eşyasıi almak zorluyor beni onu memur oluncaya bırakıyorum
Kadınlar böyle zati alışveriş tutkunu olmak doğamizda var. Nereye gtsem çeyiz bakar oldum
evet canım çok ciciler görünce dayanamadım
şimdi de porland in kaya ile maya serisini gördüm cook guzeller fakat fiyatı cook pahalı
Doğru diyorsunuz eninde sonunda kiriliyor![]()
evet canım :) amin amin canım cook teşekkür ederimCanım benim yemek takımlarına bayıldımm.. Harikalar..
Deterjan kutumuz aynı
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..Devamını bekliyoruss
![]()
benimkiler de bana alma ne işin var memur ol bi diyorlaraynen cnm nişandan önce kıyafet mağazalarına akın ediyordumm şimdi çeyiz mağazalarına akın ediyorum arkadaşlarım yakınıyor artık yeter diye![]()
![]()
cook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsunHepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.![]()
evet cook pahalı ya memur olayım o zaman bakarim orayaay bugün porland a girdim. girmemle çıkmam bir oldu pahalı ürünler gerçekten ama çok şıklaarr :44:
eşyalarının hepside çook güzel cnm allah güle güle kullanmak nasip etsinmutfak önlüklerimiz aynı cnm benimkiside pembesi
![]()
evet canım vazgeçtim zaten kadeh alıcaktım düz bi şey alıcam artık başka yerdenevet cook pahalı ya memur olayım o zaman bakarim oraya
İlerde alirsin çanim senin düğün yakinmisevet canım vazgeçtim zaten kadeh alıcaktım düz bi şey alıcam artık başka yerden
İlerde alirsin çanim senin düğün yakinmis
Sevdiceginle mutlu ol gerisi bos canim herşey düzene girerevet canım vee alınacak çok şey var her şeyde lükse kaçamıyoruz malesefyinede olsun.. hayırlısı artık
![]()
Sevdiceginle mutlu ol gerisi bos canim herşey düzene girer![]()