Mutfak Dekorasyonu işte benim mobilyalarım

KELEBEKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
157
0
96
Tekirdağ
$valencia-koltuk[1].webp $istikbal_hollanda_prestij_yatak_odasi_19081[1].webp Eki Görüntüle 115685

çok güzellermiş cnm hayırlı olsun inşallah..mutlulukla huzurla kullanın..

çok güzelmiş mobilyaların bende prestij yemek odası ve yatak odası almaya karar verdim koltuklarda kararsızdım sende gördüğüm iyi oldu fikir almış oldum güle güle kullan

teşekkürler arkadaşlar böyle güzel şeyler okudukça mutlu oluyorum markası istikbal ,hepsini aynı yerden beğendimm fazla zaman ayıramadım umarım güzel dururlar evde

canim hepside super gule gule kulan ama ozelikle yemek takimina bayildim evini dosedigin zaman resimlerinde eklersen cok sevinirim bende almayi dusunuyorum

canım çok güzellermiş güle güle kullan inşallah senin için sorun olmazsa hepsi toplam ne kadara mal oldu yazabilir misin?

ben geçengün istikbale baktım hiç güzel bişey göremedim. seninkiler güzelmiş ama güle güle kullan canım.

kızlar istikbal kendini yenilemeye başlamış aslında benm hep doğtaş bakmıştım ama kullanışlı ürünleri çok pahalı diğerlerine hiç bir özellik koymamışlar.mesela benım yatak odamın kapıları stoperli yavaş yavaş kendi kapanıyor.yemek odamdakı çekmeceler bas açlı kulpları yok yani.ben yatak odamı bazası felan hepsi dahil 5000 e aldım...diğer kalanlar 8.000 tuttu yemek odası salon takımı ve oturma odasına almıştık 1 üçlü 2 tekli...8200 tuttu sadece tv ünitesi kaldı ama gerçekten çok sağlam ürünler

Back
X