İşte benim simsiyah eşyalarım...

kuzeyimm

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
271
72
643
kızlar siteyi uzun zamandır takıp edıyorum ve burdan cok fıkır alış verısınde bulundum ve başka arkadaşlarada fıkır olması amacıyla bende aldıklarımı yayınlamak ıstıyorum ve o vazgecılmez yorumlarınızı beklıyorum...
$bulaşık mak..webp Eki Görüntüle 353426 $buzdolabı.webp $çamaşır mak.webp

ay_82 Çok teşekkürler canım daha guzellerı senın olsun inşallah...

Son düzenleme:
çok güzeller.. siyahın asaleti işte.. güzel günlerde kullan inş :) bende özellikle bosch un siyah serisini çok beğeniyorum ama kimse önermedi çok leke gösteriyor ayna gibi diyee .. senn izlenimlerin neler canım?

çok güzeller.. siyahın asaleti işte.. güzel günlerde kullan inş :) bende özellikle bosch un siyah serisini çok beğeniyorum ama kimse önermedi çok leke gösteriyor ayna gibi diyee .. senn izlenimlerin neler canım?

çok sağol canım bende çok begenerek aldım herkes herseye bıseyler dıyor zaten evet banda dedıler leke gosterır dıye ama ne yapayım çok begendım bikere bide buz dolabın sogutucusu altta dıye yok en ust rafa boyun yetışmez vs dedıler ama dınlemedım ben pek nasıl olsa herseyın bır cozumu var hayatta yeterkı mutlu olalım..

bend ecok begendım ıyı gunlerde kullan ama toz leke vs olayını merk ettım bendee yenılemeeeyı dusnyrm hemen suanda olmasadaa

bend ecok begendım ıyı gunlerde kullan ama toz leke vs olayını merk ettım bendee yenılemeeeyı dusnyrm hemen suanda olmasadaa

çok teşekkürler bende bunları çeyizlik aldım canım kullanınca mutlaka bılgı verırım ama kullanmam için daha sure var :)

Back
X