Belirli bir butce veriyorlar sanirim o parayla aliyorlar kiyafetleriKıyafetleri onlar mi veriyor ilerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirli bir butce veriyorlar sanirim o parayla aliyorlar kiyafetleriKıyafetleri onlar mi veriyor ilerde
Bende takintiliyim su dudakta silikon durumuna olmayan yarismaci var mi acaba merak ediyorum.Konsept olayi da ayri dunya kimse de bi pazara ya da komsuya kisir yemeye giymiyoyaa bir de çok komikler yaaaa cidden o kılıklara nasıl giriyorlar millet bir de dans et görelim falan diyor onlar da oturup dans mans ediyorlar çok tuhaf.. o hallere sokmayacaksan kendini adabıyla duran var çünkü; bir de 2 ay sonra gidip aynı dudak silikonundan kendine yaptırmayacaksan (zaplarken bir bakıyorum herkesin dudaklarında bir şişlik var yaaa ağızlar ayrı bir dünya olmuş hepsi ucube olma yolunda ) istiyorsan git tabiiii ama sakın abuk subuk mahalle kavgalarına girme resmen mahalle kavgası ya.... bir de lütfen konseptler de açılış davet defile ve lansman olmasın deermişimgiden var mı kızlar ???
Şaka yaaa adabını sevinyeni koru ama ....
Programın adının ne olduğu önemli değil sonuçta neden bahsettiğimize ikimizin de beyni yetiyor dimi? Zira benim dediğim suan zaten o program var ve ALL STAR yani 3 sezondan birinde olman şart. Nasıl oluyo da cagariyolar çok saçmaSizin için fark etmiş olmalı ki, olmayan bir programa mı çağırmışlar diye gülmüşsünüz, o yüzden belirtme gereği duydum ben de.
Programın adının ne olduğu önemli değil sonuçta neden bahsettiğimize ikimizin de beyni yetiyor dimi? Zira benim dediğim suan zaten o program var ve ALL STAR yani 3 sezondan birinde olman şart. Nasıl oluyo da cagariyolar çok saçma
ahahaha çok iyi yaaa yanen bir gün pazara komşu günü yapsalar ne olur sanki... nasıl bir hayal dünyasıysa artık hepsi kendini sosyete görümek istiyor biri de bir gün doktora gitsin, çarşıya pazara gitsin, sağlık ocağına uğrasın ilaç yazdırmaya di mi ama... haha lansman ne yaaaa... lansman dediğin şey bir ürünü eşe doata duyrmak iki tane para verdiğin gazeteciyi çağırıp ucuzdan reklam yaptırmak değil mi ??? Bir tanesi de bir gün bir opeaya bir türk sanat müziği konserine gitmezler haaa. Akıllar fikirler lansmanlar defileler.Bende takintiliyim su dudakta silikon durumuna olmayan yarismaci var mi acaba merak ediyorum.Konsept olayi da ayri dunya kimse de bi pazara ya da komsuya kisir yemeye giymiyoKavgalar da cok uyduruk geliyo bana.
Gercek hayatta yapamadiklarini hayalde yapiyolar isteahahaha çok iyi yaaa yanen bir gün pazara komşu günü yapsalar ne olur sanki... nasıl bir hayal dünyasıysa artık hepsi kendini sosyete görümek istiyor biri de bir gün doktora gitsin, çarşıya pazara gitsin, sağlık ocağına uğrasın ilaç yazdırmaya di mi ama... haha lansman ne yaaaa... lansman dediğin şey bir ürünü eşe doata duyrmak iki tane para verdiğin gazeteciyi çağırıp ucuzdan reklam yaptırmak değil mi ??? Bir tanesi de bir gün bir opeaya bir türk sanat müziği konserine gitmezler haaa. Akıllar fikirler lansmanlar defileler.
hastayım açık sözlü insanlara ayyhh bazen ne giyiyorlar diye bakıyorum zaplarken o kavgalar başlıyor bir çekici geliyor bir çekici geliyor hayır ama geriliyorum yaaaaa kapatıyorum valla.... aaaa bunların kavgaları bitmez bir de cidden seviye yerlerdeee.. insan komşusuyla atışmaz öyle yaaaa ..Gercek hayatta yapamadiklarini hayalde yapiyolar iste.Yok bacak boyunu kisa gostermis,belini kalin gostermis.Bilmeyenler bile modaci kesiliyo orda.Ama itiraf ediyorum izliyorum ne yalan soyleyim kavgalar baslayinca aliyorum elime de cekirdegimi
.Tartismalar olmasa hic cekilmez
![]()
Ben dort gozle Özlem diye bi yarismaci varya onu bekliyorum.Geri donse keskehastayım açık sözlü insanlara ayyhh bazen ne giyiyorlar diye bakıyorum zaplarken o kavgalar başlıyor bir çekici geliyor bir çekici geliyor hayır ama geriliyorum yaaaaa kapatıyorum valla.... aaaa bunların kavgaları bitmez bir de cidden seviye yerlerdeee.. insan komşusuyla atışmaz öyle yaaaa ..
yaaa özlemi ben çok severdim biliyor musun ??? en azından diğerlerine göre daha mürekkep yalamışlığı vardı ve cidden çok iyi niyetli bir kızdı. farklı bir kmaşı vardı. millet nefref eerdi ama ben severdim. o zamanlar izlerdim kavgalar bu kadar iğrençleşmemiş yarışmacılar bu kadar antipatikleşmemişti. hiç birinin silikonu yoktu bir de hiç biri kombin lafını kullnmıyordu. 40 yıllık takım kelimesi oldu kombin bizim kızlar sosyetik olamadılar bir türlü ...Ben dort gozle Özlem diye bi yarismaci varya onu bekliyorum.Geri donse keske.Konu sahibinden de ses yok.Katildi mi acaba?Eski yarismacilardan biri diye dusunmustum ama bilemedim
![]()
Aynen Ozlem benim favorimdi.Hem güldürürdü beni hem de mantikli konusurdu.Ilerleme kaydettigi zaman cok sevinmistim.1.sezon en guzeliydi degil mi?yaaa özlemi ben çok severdim biliyor musun ??? en azından diğerlerine göre daha mürekkep yalamışlığı vardı ve cidden çok iyi niyetli bir kızdı. farklı bir kmaşı vardı. millet nefref eerdi ama ben severdim. o zamanlar izlerdim kavgalar bu kadar iğrençleşmemiş yarışmacılar bu kadar antipatikleşmemişti. hiç birinin silikonu yoktu bir de hiç biri kombin lafını kullnmıyordu. 40 yıllık takım kelimesi oldu kombin bizim kızlar sosyetik olamadılar bir türlü ...
Özlem geri gelssiiiinnnn :)) Evet emel doğal ama onun da hostes maaşıyla 7000 tl lik falan kıyafet alacak parayı nereden bulduğunu merak ediyordum yaaa... emel hariç çoğu yaratık olacak yakında ağızlar 10 seneye sarkar o kadar silikonlAynen Ozlem benim favorimdi.Hem güldürürdü beni hem de mantikli konusurdu.Ilerleme kaydettigi zaman cok sevinmistim.1.sezon en guzeliydi degil mi?
Slikon olayi zaten var bide galiba bircogu kas bile ektirmis.Yani cogunun dogal oldugunu dusunmuyorum.Emel dogaldir belki.