İşte benim stilim cagriliyorun

Bazı arkadaşlar bana kızacak ama söylemeden geçemeyeceğim..Bence bu tarz programlar çok basit ve seviyesiz.Meraktan birkere bakmıştım nasıl bişey diye nutkum tutuldu resmen.Gencecik kızlarımız kendilerini üç günlük şöhret uğrunu saçmasapan hallere sokuyorlar.Birbirlerini acımasızca eleştirip binlerce insanın önünde ekranda 6 yaş çocuk kavgaları yapıyorlar.Özel hayatlarını alalen ortalığa yayıp kimseyi ilgilendirmeyen sorunları için ağlayıp zırlıyorlar.Toplumsal yozlaşmaya sebep olan programlar bunlar .Sadece bu program için söylemiyorum birçok ekran kirliliği program yayınlanıyor .Bu tarz bir yarışmada vakit öldüreceğinize kendinize faydalı işlere yönelin bence.Bir kitap alıp okumak bile eminim size daha çok şey katacaktır.

Eğer tarzın varsa git.
Gerçi olmasa da internetten bulusursun bir şeyler. Git bence

Bazı arkadaşlar bana kızacak ama söylemeden geçemeyeceğim..Bence bu tarz programlar çok basit ve seviyesiz.Meraktan birkere bakmıştım nasıl bişey diye nutkum tutuldu resmen.Gencecik kızlarımız kendilerini üç günlük şöhret uğrunu saçmasapan hallere sokuyorlar.Birbirlerini acımasızca eleştirip binlerce insanın önünde ekranda 6 yaş çocuk kavgaları yapıyorlar.Özel hayatlarını alalen ortalığa yayıp kimseyi ilgilendirmeyen sorunları için ağlayıp zırlıyorlar.Toplumsal yozlaşmaya sebep olan programlar bunlar .Sadece bu program için söylemiyorum birçok ekran kirliliği program yayınlanıyor .Bu tarz bir yarışmada vakit öldüreceğinize kendinize faydalı işlere yönelin bence.Bir kitap alıp okumak bile eminim size daha çok şey katacaktır.
yaa bir de çok komikler yaaaa cidden o kılıklara nasıl giriyorlar millet bir de dans et görelim falan diyor onlar da oturup dans mans ediyorlar çok tuhaf.. o hallere sokmayacaksan kendini adabıyla duran var çünkü; bir de 2 ay sonra gidip aynı dudak silikonundan kendine yaptırmayacaksan (zaplarken bir bakıyorum herkesin dudaklarında bir şişlik var yaaa ağızlar ayrı bir dünya olmuş hepsi ucube olma yolunda ) istiyorsan git tabiiii ama sakın abuk subuk mahalle kavgalarına girme resmen mahalle kavgası ya.... bir de lütfen konseptler de açılış davet defile ve lansman olmasın deermişim :KK70::KK70::KK70::KK70:giden var mı kızlar ???:KK59::KK59::KK59: Şaka yaaa adabını sevinyeni koru ama ....

Hahahah hiç Gülcegim yoktu Tv8 de zaten bu tarz benim varken nasıl işte benim stilim diye olmayan bi yarışmaya seni cagariyolar:) hadi Tv8 deki bu tarz benim all Stara cagariyolar desem oda olmaz çünku 3 sezondan birinde kesin olman lazım di:)) bana salliyosun gibi geldi

Hahahah hiç Gülcegim yoktu Tv8 de zaten bu tarz benim varken nasıl işte benim stilim diye olmayan bi yarışmaya seni cagariyolar:) hadi Tv8 deki bu tarz benim all Stara cagariyolar desem oda olmaz çünku 3 sezondan birinde kesin olman lazım di:)) bana salliyosun gibi geldi

Yanlışınız var, şu an tv8 deki programın adı işte benim stilim all star zaten.

Ay ne farkeder sonuçta yarışmanın ne olduğunu biliyoruz isim farklı olsada oraya yeni yarışmacı cagarmıyorlar.

Sizin için fark etmiş olmalı ki, olmayan bir programa mı çağırmışlar diye gülmüşsünüz, o yüzden belirtme gereği duydum ben de.

Bi sonraki sezon için mi çağırıyolar bu sene hep eski yarışmacılar var çünkü merak ettim kim olduğunu:KK53:

Back
X