• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İşte Benim Yaramaz Bıdışım...

bxixdxixxsxxixm

KALBİM EGE' DE KALDI
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
1.193
2
116
43
İzmir
bıdışımın 22+2 haftalık halini aşağıdaki linkten indirip seyredebilirsiniz kızlar...
çok güzeeeellll...
maşallah deyin maşallah oğluma .... :nazar:

http://rapidshare.com/files/100680184/AVSEQ01.zip.html

kaşınıza çıkan ekranda free'yi tıklayın... birkaç saniye sayacak sonra çıkan ekrandaki kutucuğa orda yazan harf ve rakamları yazıp yandaki sekmeyi tıklayın...(Büyük harflerle yazın) bilgisayarınıza indirdiğiniz zipli dosyayı açın ve seyredin...

canım maşallah bıdışın cok tatlı elliyle ayaklarını tutmaya calışmasına bayıldım arkadaki müzigi sizmi koydunuz yoksa doktordanmı onu anlamadım

bıdışım canım.allah yavrunu hepimizin yavrusunu bize bağışlasın. çok tatlı. allah sağlıkla doğmak nasip etsin. bayıldım bu görüntülere.
10 gün sonra bende giricem 4 boyutuya
meerak içerisindeyim.

damadımızı bekliyoruz bıdışımmmm

çok güzel maşallah bıdışım burda 3 boyutlu ultrason yok izmirde olmak vardı tehlikeli olmasa gitmek gidip bende 3 boyutluya girmek istiyorum ama bizde doktor ultrasonla bakarken eşim kameraya çekti onu youtubeye eklicez ekleyince linkini veririm sizlere allah nazarlardan korusun oğluşunu...

hepinize çok teşekkür ederim Allah bebklerimizi bize bağışlasın.
Zinedila canım bu 4 boyutlu renkli doopler dedikleri. 3 boyutlu gerçek zamanlı değilmiş. Bu gerçek zamanlıymış. En kısa zamanda seninde bebişini görmek istiyorum...

rengincim damadını beğendiğine sevindim..Bahsettiğim kadar varmış demi yaramaz.. Hadi bakalım götür gelinimi de onuda çeksinler , bi yüz görümlülüğü takalım ona..

Adasucum bizde senin gibi ayaklarınla oynayışına bayıldık. Ayak ayak üstüne atmış yaramaz değiştirip duruyordu ayaklarını... Bi çıksın ısıracam o ayakları....Müziği doktor koydu....Bide youtube yükleyemedik.. boyutu çok geldi. Kabul etmedi...

hepinize çok teşekkür ederim Allah bebklerimizi bize bağışlasın.
Zinedila canım bu 4 boyutlu renkli doopler dedikleri. 3 boyutlu gerçek zamanlı değilmiş. Bu gerçek zamanlıymış. En kısa zamanda seninde bebişini görmek istiyorum...

rengincim damadını beğendiğine sevindim..Bahsettiğim kadar varmış demi yaramaz.. Hadi bakalım götür gelinimi de onuda çeksinler , bi yüz görümlülüğü takalım ona..

Adasucum bizde senin gibi ayaklarınla oynayışına bayıldık. Ayak ayak üstüne atmış yaramaz değiştirip duruyordu ayaklarını... Bi çıksın ısıracam o ayakları....Müziği doktor koydu....Bide youtube yükleyemedik.. boyutu çok geldi. Kabul etmedi...

Ya bıdışım ben açamıyorum DAt türü dosya ya açmıyor nasıl göreceğim peki :sm_confused:

canım ALLAH sana bağışlasın yavrunu.Anne karnındayken bile bu kadar tatlıysa doğduğunda nasıl olacak kimbilir.Mutluluğunuz daim olur inşallah...yerimseniben

aynı şey bendede oluyor...canım bende izleyemedim ama çok tatlı oldugunu biliyorum...rabbim bebişlerimizi bize bagıslasın...

nasıl ekledin bıdış yaa.ben uğraşıyorum uğraşıyorum bebişimin videosunu yükleyemiyorum.yardım konularında anlatıyo bi türlü beceremedimmm...

Ayyy Canim şimdi Izledim çok Tatli Hele Yaptiği Hareketler Ayyy Yerim Ben Onu Işte Allahin Işine Bak.anne Karninda Minicik Bi Canli.ey Allahim Sen Nelere Kadirsin.allah Herkezin Bebişini Korusun Bügün Kandil Dualarimiz Kabul Olur.allahim Her Hamileye Kolay Doğumlar Nasip Etsin Ve Hayirli Sağlikli Evlatlar

ayyyyyyyyyyyyyy...maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh bıdışım bebeğini bende izledim 41 kere maaşallah hele o minik ayaklarını üst üste atmıyormu bayıldımmmmmmmmmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin sizlere ve bebeğinize...darısı anne adaylarının başına...olmayanlarada allah tez wakitte nasip eylesin..

Back
X