• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İşte Benim Yaramaz Bıdışım...

ayyyyyyyyyyyyyy...maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh bıdışım bebeğini bende izledim 41 kere maaşallah hele o minik ayaklarını üst üste atmıyormu bayıldımmmmmmmmmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin sizlere ve bebeğinize...darısı anne adaylarının başına...olmayanlarada allah tez wakitte nasip eylesin..

Amin canım Allah herkese nasip etsin...Çok teşekkür ederiz a.s. teyzesi..

bidisim bu guzel videoyu bizimle paylastigin icin tesekkur ederim a.s.,gozyaslarimi tutamadim senağlama Allahim ne kadar buyuksun yarabbim ...kendi kendine oynuyor orda resmen ..masallah bebegine .allah saglikla dogmasini nasip etsin ,hepimizin yavrularini ..cok cok guzel bir duygu ..tekrar masallah canim :nazar: :nazar:(bu arada ben winzip programiyla actim )

ayy bıdışım şimdi izledim canım, süper valla maaşallah allah kucagına almak nasip etsin bayıldım oğluşuna, keşke burda olsada bende gidebilsem böyle ultrasona, süper ya

mediaplayer programında açılıyor eşimin bilgisayarında... Arkadaşlar oğluşumu beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin böle bir maskaradan..

ayy izleyebildim sonundaa.. yavrum ne kadar tatlii.. ins bizimkinin pozisyonuda ii olurda iki hafta sonra izlerim bende böyle.. masallah allah nazarlardan korusun bebegini canimm cok güzell

bıdışım ben de izledim.. maaşallah bebişin sana benziyor sanki şimdiden ağzı , yüzü :) Allah bağışlasın , benim de pazartesi canım 2 . düzey ultrasonum.. ama o kadar özledim ki yavrumu ... bir ay oldu görmeyeli dile kolay ....

bıdışım ben de izledim.. maaşallah bebişin sana benziyor sanki şimdiden ağzı , yüzü :) Allah bağışlasın , benim de pazartesi canım 2 . düzey ultrasonum.. ama o kadar özledim ki yavrumu ... bir ay oldu görmeyeli dile kolay ....

Evet canım ya bende çok özlüyorum açıp açıp videoya bakıp fotoğraflara bakıyorum.. Daha çok var ya günler durdu sanki..... offffffff offffffffff

hayırlısıyla bir kucağımıza alsak artık .. mis kokusunu koklasak dimi yaa... bu hasretlik de ne zor şeymiş .. içinde büyüyen canının içine hasret duymak da ne tuhaf bir hismiş değil mi..

hayırlısıyla bir kucağımıza alsak artık .. mis kokusunu koklasak dimi yaa... bu hasretlik de ne zor şeymiş .. içinde büyüyen canının içine hasret duymak da ne tuhaf bir hismiş değil mi..

öyle canım işte ama demmeki sabretmek gerekmiş annelikte buymuş daha biz olgunlaşmadık bile bizim icinde bu bir dönem hem annelige hemde o sorumlulugu kaldırmamız icin sabredip beklememiz gereken bir dönem a.s.

bışıdım senden renginden haberini alıyom ama sohbette göremiyomm canım benle aynısın izledim ogluşunu benimde ogluşum olacak dünde ultrasyonda eşime şey dedim dudakları büyükmü diye oglumun senin oglun gibi dudakları görüntüsü demekki ultrasyondan öyle hele pipisi saglıklı kucagına almayı nasip etsin arkadaşım

bışıdım senden renginden haberini alıyom ama sohbette göremiyomm canım benle aynısın izledim ogluşunu benimde ogluşum olacak dünde ultrasyonda eşime şey dedim dudakları büyükmü diye oglumun senin oglun gibi dudakları görüntüsü demekki ultrasyondan öyle hele pipisi saglıklı kucagına almayı nasip etsin arkadaşım

Çok teşekkür ederim canım... Sohpette pek katılamıyorum. Demek seninde oğlunun dudakları kocaman. Bende dalga geçiyordum eşimle.. Oğlumuz senin gibi koca ağızlı olacak diye...Ben pipisini göremedim. Doktor %100 erkek derken eşime göstermiş. ama zaten ben en başından erkek olduğundan emindim.. Daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek ocuklarına ve eşyalarına gözüm takılmaya başlamıştı...a.s.

Bidisim, simdi izledim canim.Oglusun cook tatli,kipir kipir masallah.Allahim nazarlardan sakinsin annesi :nazar::nazar::nazar:
a.s.

Back
X