• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte benim yepyeni ve her zamanki gibi iddialı diyet maceram :)(:

virtueineye

Mucizelere inanın!
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
144
99
28
Yeni bir diyete daha başlamış bulunmaktayım. En son diyetimi bundan yıllarca önce yapmıştım, uzuuuun süreler de kilomu başarı ile korudum.

Taaa kiiiii ;

5 ay önce evlendim, evlenmeden önce de hafif kilo almıştım, telaşeden eriyenlerin aksine normalimden 1-2 kilo fazla idim... Ama neyse ki balık modelindeki gelinliğime rahatça sığmıştım.

Evlendikten sonra ise coştum. Eşim zayıf, ne kadar yerse yesin kilo almayan türden... Yemek konusunda ona uyum sağlayınca, kekler ve börekler konusunda hünerlerimi sergileyince, bunları hapur hupur yiyince ve hiiiiç hareket etmeyince 58 oldum.

Boyum 1.68. Normal kilom 53 civarları. Diyetle 50 gördüğüm olmuştur. 53'den fazla olunca ise kilomdan rahatsız olmaya başlarım...

Hal böyle iken tartıda 58 görmek ve kıyafetlerime sığamamaya başlamak beni ciddi bir şekilde alarme etti ve net bir karar aldım.

Daha önce de yaptığım gibi, kendi diyet listemle ve bolca spor ile 53 olmayı hedefliyorum. Yani üstümde verilecek 5 kilo var.

Diyete dün başladım.

1 saat tempolu yürüdüm. Ekstra bir şey yediğim söylenemez. Yani iyi bir başlangıçtı.

Bugün de ara öğünlerime de başladığım düzenli bir iş günü olacak. Ve yağmur çamur demeden akşamları yürüyeceğim. Evde spor videolarımı yapacağım. 1 ay kadarlık bir süre içerisinde 53 olmayı hedefliyorum.

Haydi bakalım, hayırlısı.........

:KK200:

Öğle yemeğimi yedim: 3 köfte, 4-5 elma dilim patates, beyaz peynirli salata.

Ara öğünde de 1 tane şeftali yiyeceğim.

Dün akşam eve gittiğimde 58 kilo idim. bir tabak yeşil mercimek yemeği, yanında da bir kase yoğurt yedim. Sonra yürüyüşe çıktım ve 50 dakika tempolu, yokuşlu yürüdüm. Eve dönünce 1 mandalina, 5-6 tane de yeşil üzüm yedim. Vücudum sporu unuttuğu için baya yoruldum ve kalçam belim falan hafiften ağrıdı. Sabah kalktığımda 57.0 kilo idim. 1 kilo gitti. Zaten hep öyle olur. Diyetin ilk birkaç gününde 1-2 kilo hızlı gider. giden aslında sudur falan. olsun. Sabah 57.0 'ı görmek beni motive etti. Ama bir an önce 55.0'ı görmeden tam da motive olabileceğim söylenemez.

Bugün belki yürümem. Her gün yürümek de iyi olmayabilir. Çünkü sürdürülebilir değil. (sanırım)

Şimdilik bu kadar....

Selam diyet günlüğüm. 56,8'im. 1,2 kg gitti.

Ancak dün yürüyüş yapamadım. İşlerim çok çok yoğun. Fazla bir şey yediğim söylenemez ama hareketle birlikte olmayınca yemeden kilo vermek olmuyor.

Normal yiyip bol hareket ile sağlıklı şekilde kilo vermek lazım.

İşler aşırı yoğunken farklı birşeylere odaklanmak çok zorlaşıyor. Bebeğim olsa ne yapardım diye de düşünüyorum hep. allah herşeyin hayırlısını versin.

Güzel günler :)

Hello, çok az yazdığımı farekttim. 56,0'a inmiştim ama geçen hafta biraz sapıtınca bu sabah 56,5 idim. Bu hafta daha temiz beslenmem ve yürüyüşleri aksatmamam gerek. Zira biraz serdim. Alışverişe gidip s veya 36 bedenlerden yağlar fırtlayınca sinirim bozuluyor. hızlıca 55 sonra da 53 olmam lazım. Başka bişi istemiyorum. Neyse ben kaçar. Byeeee.

Back
X