Iste Bizim Güzel Evimiz...

herşeyini çok beğendim özellikle duıvar kağıtlaı çok dikkatimi çekti
ve zebra desenli halıların:)) çok hoşlar spor görünüyor mutfağın ve salonun bir tek gözümü tırmalkayan belki makinadandır salondaki gümüşlük mü diyorlar ona vitrin gibi hani onun rengi gri olduğundan uymamış gibi

ama bunnun dışında harika herşek güle güle oturun canım

arkadasim bosuna iste bizim guzel evimiz yazmamissin cok guzel cokkkkkkkk begendim ben
çok teşekkür ederim cnm yaaa

anam neymiş o gri olan hepsi aynı renk benim mobilyaların

bulasik makinelerimiz ve perdelerimiz ayni :)))
bayiliyorum iri mutfaga..benim mutfagim kucuk.cok begendim. herseyini.gule gule oturun

mükemmel:)söyleyecek hiç bir şey yok.geriye size bir ömür mutluluk dilemek kalıyor.evinin planı çok güzel,çok kullanışlı.güle güle oturun cnm.

tatlım güle güle eşin ve bebişinle hep birlikte otur zevkle döşemişsin bende bayıldım zevkine eline emeğine sağlık canım.

güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
öpüyorum hepinizi

magicim benim hepsi cok SIK cok zarif esyalar tipki sahibi gibi evinde kendin gibi isil isil Allah esinle evladinla nice uzun yillar gecirmek kismet etsin ozellikle mutfagina bayildim buzdolabim benimde ortada kaldi banada iyi bir fikir verdin resmi iyice inceliyecegim

megilara cım mobılyalarınızı nerden aldınız acaabaa ogrenebılırmıyım ???

halımız aynııı..ay dert bu halıyı süpermekkk tozlar yapışıo gıcık oluyom...duvarların boyamı bu arada çokkkkkkkk guselll

çok zevkli ve bir o kadarda şık bir evin var , tatlım allah güle güle sağlık ve mutlulukla dolu yıllarda oturmak nasip etsin a.s.

megilara cım mobılyalarınızı nerden aldınız acaabaa ogrenebılırmıyım ???
tatlım oturma takımı hariç diğerlerini ankara sitelerden aldık
oturma odası istikbalden :)

halımız aynııı..ay dert bu halıyı süpermekkk tozlar yapışıo gıcık oluyom...duvarların boyamı bu arada çokkkkkkkk guselll

duvarlar boya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…