Iste Bizim Güzel Evimiz...

çok güzemiş özellikler dolaplar çok güzel rabbim güle güle oturmayı nasip etsin

Öncelikle mutlulukla, huzurla otur megilera..
Benim bir sorum olacak, cevaplarsan çok sevinirim...Buzdolabının markası ne acaba? Çok hoş gözüküyor ve parmak izi bırakıyor mu :jeyyar:

Öncelikle mutlulukla, huzurla otur megilera..
Benim bir sorum olacak, cevaplarsan çok sevinirim...Buzdolabının markası ne acaba? Çok hoş gözüküyor ve parmak izi bırakıyor mu :jeyyar:

tatlım buzdolabım bosh
parmak izi kalıyor malesef ama özel spreyi var,1-2 fıslatıp peçeteyle silince bişi kalmıyor
parmak izi tutmayanlar mat oluyor zaten,bulaşık makinem öyle benim

tatlım buzdolabım bosh
parmak izi kalıyor malesef ama özel spreyi var,1-2 fıslatıp peçeteyle silince bişi kalmıyor
parmak izi tutmayanlar mat oluyor zaten,bulaşık makinem öyle benim

Öncelikle teşekkür ederim cevap için a.s. Ben de parlakları seviyorum ya, artık katlanıcaz parmak izine :ecrin_bebek:
Tekrar güle güle otur evinde

evin çok güzel gerçekten güzel döşenmişşş.sağlıkla mutlulukla otur canım benimmm.. :)

evin çok güzelmiş çok beğendim zannediyorum seninle komşuyuz karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz .....

canım sonunda buldum bende topiği :) evin çok güzelmiş sağlıkla huzurla yaşa... a.s.
(salonun tavanına bide tv nin yanındaki oyuncağa gözüm takıldı en çok :) yok yok evin çok güzel herşey çok hoş anormal olan benim sırnaşık şey )

Evin çok kullanışlı ve çok güzel döşenmiş...........
size ailenizle yuvanızda mutlu huzurlu bir hayat diliyorum..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…