Iste Bizim Güzel Evimiz...

kiler(burayı da çok seviyorum,çamaşır makinem dahil bütün pılımı pırtımı toparladı)

maşşallah canım evin çok güzell allah gülegüle oturmayı naip etsin ama kilerine bayıldım nefret ederim bende ortalıkta ıvır zıvırın kalmasına o yüzden çok kullanışlı olmuş:lepi:

canım evin çok güzelmiş bayıldım herşeyine. oralarda evler hep böyle geniş ve ferah sanırım. mersine gelmişliğim vardır:)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım evin çok güzel hayatında güzel olsun inşallah a.s.

çok şirin çok sıcak
sevdiklerinle güle güle otur

heey bir eğitimcinin de böyle bir evi olabiliyormuş demek ki oley rahatladım kaydirigubbakcemile2
hem de Adana
hihoyyythihoyyyt

eğtimci güzel bir işte yada devlette çalışıyorsa hiç te az mebla almıyor yani..eşinin de çalıştığı düşünülürse..
asgari ücretle harikalar yaratmaya çalışan bayanlarımızı unutmayalım....

canım evin bu arada çok hoşuma gitti..allah en güzel günlerde oturmayı nasip etsin..giriş antreye bayıldım çok geniş ve eminim kullanımıda çok rahat olur..en güzel günlere de kullan bitanem..

Evinize bayıldım gerçekten ev de güzel içindeki eşyalarda çok zevkli döşenmiş, birde mutluysanız daha Allah tan ne istenir ki?:Saruboceq::hooray:a.s.

Son düzenleme:
bütün yorumlara katılıyorum cidden çok ferah, sade ve modern bir çizginiz var evinizi süper döşemişsiniz bu güzel evde eşinizle beraber mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamanız dileğiyle...ben beyaz eşyanızın markasını merak ettim birde memnunmusunuz?

canım duvar kağıdı değil o,baskı boya denilen birşey...
evi alalı daha 5 ay oldu,şimdilik memnunum

canım bende adanalıyımm ve ev almak istiyorum bende adanadannn
evin çok hoşuma gitti evi daha yenii almışsınız böyle bir evi kaça aldınız öğrenebilimiyimmm
birde aldığınızda dolaplarınn hepsi varmıydııı yoksa sizmi yaptıdınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…