Iste Bizim Güzel Evimiz...

daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti kullanışlı derli toplu zevkli bir ev mutlulukla oturun canımcım

edacım biz evi 150.000 ytl ye aldık
dolapların hepsi vardı
hatta sizin görmediğiniz mutfaktaki balkonumda da dolap var
istersen bizim sitede boş daireler var hala
ama karşı blokda,orası 200 m2 falan bizim evlerden biraz daha farklı,kalebodurları lavabosu falan...orasıda sanırım 180-200 arası değişiyor

evin çok güzel tatlım allah saglıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah

Of çok pahalıymışş yaaa
canım evin süperr eşyalarında harika yatak odana bayıldım örtünle perdelerii çok güzel uydurmuşsunn harika olmuşş

Of çok pahalıymışş yaaa
canım evin süperr eşyalarında harika yatak odana bayıldım örtünle perdelerii çok güzel uydurmuşsunn harika olmuşş

adana yine diğer şehirlere oranla emlak konusunda daha ucuz
böle bir evi ankarada 250.000 ytlye anca alırdık,alamazdık daha doğrusu...

evet canım bende 150 değince şaşrdım cidden...böyle güzel bir ev bu fiyata diye..demekki evimi satıp adana yerleşşsem paramız bile kalır hehe..........benim ev 200 civarı..........

adana yine diğer şehirlere oranla emlak konusunda daha ucuz
böle bir evi ankarada 250.000 ytlye anca alırdık,alamazdık daha doğrusu...

biliyorum canım adana diğer şehirlere göre yine çok uygunn
bende almak istiyorum ama daha şimdi değill birazdaha bekleyecemm
inşallah senin evin gibi güzel evim olur bu arada balkondan gözüken manzara bana çok tanıdık geldii bende eskiden çetinkaya taraflarında oturuyordum

megilara evin cok güzelmiş güle güle otur salon ve yatak odasındaki halılarını cok begendim markası ne nerden aldın

cok guzel vehos fakat ılk dıkkatımı tavanlar cektı nedense cok guzel farklı geldı bana cok hosmus gule gule otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…