işte boyadığım yatak odası takımım :))

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
44
İstanbul
aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...

arkadaşlar, boyanın markasını ilerleyen sayfalarda vermiştim ama bulamayan arkadaşlar var.. o yüzden buraya yazıyorum.. boya cuprinol wood art opak ahşap koruyucu.. verniğin markasını bilmiyorum farklı vernikler kullandık ama sprey vernik kullanmanızı tavsiye ederim.. sevgiler.. :)
eski hali:

işte buda yeni haliiii :

şimdi geriye yatak başı kaldı. onada bişeyler düşünmem lazım :44:

Son düzenleme:
canım çok güzel olmuş neyle boyadın rica etsem yazar mısın bende mutfak dolaplarımı boyamak istiyorum aynı boyayı kullansam olur mu acaba çok özenli boyamışsın maşallah.yeni takımını güle güle kullan.

teşekkür ederim canım.. praktikerden aldım boyayı canım koruyucu ahşap boyası diye geçiyor, sor orda gösteriyorlar zaten. sadece beyazı var.. benim mobilyalarım kaplama ahşap olduğu için ben üzerine vernik atmak zorunda kaldım, mutfak dolapları cilalı falan değilse senin vernik atmanada gerek kalmaz. boya tabii.. insanın içi açılıyo

Son düzenleme:

benim mutfak dolapları da ahşap bende boyamak istiyorum ama seninki gibi boyayabilir miyim bilmiyorum umarım başarabilirim.

süper olmuş ya bravo vallaha.ben de mutfak dolaplarını boyamak istiyorum.şu an yenisini yaptıramam.ahşap mutfak.ben pek sevmiyorum ahşap mutfakları.beyaza boyasam ben de ne güzel olur.kaça aldın canım boyayı?neyle boyadın rulo mu küçük fırça mı?

çok güzel olmuş, güle güle kullanın .. böyle becerikli kadınlara hayranım yaaa:)) acaba benim konsol ve yemek masmdada sonuç verirmi ki çok heveslendim:)))

canım boyanın kutusu 30tl benim takıma 2 kutu gitti.. küçük ruloyla boyadım, kenarları ve küçük detayları küçük fırçayla.. tavsiye ederim boyayın, yeni almış gibi seviniyo insan
eşimle birlikte boyadık, benden çok onun emeği var sağolsun

çok güzel olmuş güle güle kullanın ,bu boya cilalı yada vernikli yüzeylere de tutuyor mu acaba??

canım muazzam olmuş ya....

sana bir sey soracağım bende tam bir beyaz hayranıyım mobilyada. 3 yıl önce maalesef salon takımımı koyu kahve aldım.şimdi çok pişmanım:26:

senin kadar da hamarat değilim. acaba bir mobilyacıya versek ne kadar boyar?

bir de kanepelerin derileri de koyu kahve. ne yapsam ya:44:

dertlerimiz aynı :) bende aynı hatayı yapmıştım şimdi düzeltmeye çalışıyorum. ben yakaodasını yaptırdığım mobilyacıya sordum 1000 tl civarı boyanır dedi. ben evde yaklaşık 80tl ye malettim canım, bence evde yapabilirsin. şimdi benimde gözüm koltuklarda, aynı seninki gibi kenarları deri, naparım diye düşünüyorum. bir komşumuz var eşi koltuk kaplaması yapıyor. ona bir sorucam bakalım ne kadara patlar diye. sanada haber veririm :)

sağol canım ya evde yapamam ben. hem müsait değil evim hem de pek beceremem.

bu sonbaharda çalışmaya başlayacağım inş. mezun oluyorum bu yıl. öğretmenliğe başlar başlamaz ilk maaşlarım sanırım salonuma gidecek :13:

hayırlısı canım.. Allah gönlüne göre versin inşallah.. yeni yeni ciciler alırsın inşallah kendine :)

senin mobilyan altı sunta gibi üzeri çizgili kaplamamıydı benimki öyle ona ne yapmak lazım biligin varmı

yatak odasının yeni haline bayıldım. çok güzel olmuş. güle güle kullan ferah ferah... bende boyalarımı aldım.haziranda sınavım var bir atlatayım. boyadıktan sonra paylaşırım resimlerini...

senin mobilyan altı sunta gibi üzeri çizgili kaplamamıydı benimki öyle ona ne yapmak lazım biligin varmı

evet canım aynen öyleydi, vengene kaplamaydı. direk boyadım ben, boya kuruyuncada üzerine vernik attık.. ama bir iki kat atmak ve boya sonrasında biraz dikket etmek gerekiyo, onun dışında gayet kolay ve zevkliydi. bu arada boya kokusuz, evde küçük çocuğu olan varsa düşünebilir. benimde bebeğim var ama bi zararı olmadı sadece boya kuruyana kadar o odada yatmadık yinede neolur ne olmaz diye..

yatak odasının yeni haline bayıldım. çok güzel olmuş. güle güle kullan ferah ferah... bende boyalarımı aldım.haziranda sınavım var bir atlatayım. boyadıktan sonra paylaşırım resimlerini...

mutlaka paylaş merak ederim bide sen hangi boyayı aldın onuda söyle belki seninki daha iyi olur

Cnm cok guzel olmus gercekten.

Anlasilan elinden hic birseyin kurtulusu yok sen tez zamanda yataginin basinada bir fikir bulursun.

Beyaz cok hos olmus hakikkatten ferah ferah...

Once zimparalayip sonra yagli boyami uygulandi?

Cnm cok guzel olmus gercekten.

Anlasilan elinden hic birseyin kurtulusu yok sen tez zamanda yataginin basinada bir fikir bulursun.

Beyaz cok hos olmus hakikkatten ferah ferah...

Once zimparalayip sonra yagli boyami uygulandi?

yok canım zımparalamadım, direk boyadım ama yağlı boya değil ahşap koruyucu boya, onunda resmini koyayım bari buraya ama yasak değilse :44: sonrada vernik attık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…