teşekkür ederim canım.. praktikerden aldım boyayı canım koruyucu ahşap boyası diye geçiyor, sor orda gösteriyorlar zaten. sadece beyazı var.. benim mobilyalarım kaplama ahşap olduğu için ben üzerine vernik atmak zorunda kaldım, mutfak dolapları cilalı falan değilse senin vernik atmanada gerek kalmaz. boya tabii.. insanın içi açılıyo
süper olmuş ya bravo vallaha.ben de mutfak dolaplarını boyamak istiyorum.şu an yenisini yaptıramam.ahşap mutfak.ben pek sevmiyorum ahşap mutfakları.beyaza boyasam ben de ne güzel olur.kaça aldın canım boyayı?neyle boyadın rulo mu küçük fırça mı?
çok güzel olmuş güle güle kullanın ,bu boya cilalı yada vernikli yüzeylere de tutuyor mu acaba??
canım sanmıyorum tutmaz, akar. önce zımpara yapman lazım ki oda evde biraz zor, kendin yapabilirmisin bilmiyorum..
canım muazzam olmuş ya....
sana bir sey soracağım bende tam bir beyaz hayranıyım mobilyada. 3 yıl önce maalesef salon takımımı koyu kahve aldım.şimdi çok pişmanım:26:
senin kadar da hamarat değilim. acaba bir mobilyacıya versek ne kadar boyar?
bir de kanepelerin derileri de koyu kahve. ne yapsam ya:44:
dertlerimiz aynı :) bende aynı hatayı yapmıştım şimdi düzeltmeye çalışıyorum. ben yakaodasını yaptırdığım mobilyacıya sordum 1000 tl civarı boyanır dedi. ben evde yaklaşık 80tl ye malettim canım, bence evde yapabilirsin. şimdi benimde gözüm koltuklarda, aynı seninki gibi kenarları deri, naparım diye düşünüyorum. bir komşumuz var eşi koltuk kaplaması yapıyor. ona bir sorucam bakalım ne kadara patlar diye. sanada haber veririm :)
sağol canım yaevde yapamam ben. hem müsait değil evim hem de pek beceremem.
bu sonbaharda çalışmaya başlayacağım inş. mezun oluyorum bu yıl. öğretmenliğe başlar başlamaz ilk maaşlarım sanırım salonuma gidecek :13:
senin mobilyan altı sunta gibi üzeri çizgili kaplamamıydı benimki öyle ona ne yapmak lazım biligin varmı
yatak odasının yeni haline bayıldım. çok güzel olmuş. güle güle kullan ferah ferah... bende boyalarımı aldım.haziranda sınavım var bir atlatayım. boyadıktan sonra paylaşırım resimlerini...
Cnm cok guzel olmus gercekten.
Anlasilan elinden hic birseyin kurtulusu yok sen tez zamanda yataginin basinada bir fikir bulursun.
Beyaz cok hos olmus hakikkatten ferah ferah...
Once zimparalayip sonra yagli boyami uygulandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?