İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

Ciciş derken ben anlamadım? :/:/:/:/

manganın klibindede oynamışlardıya salak 2 kardeş onlar işte..barıştık evet canım uzun sürdü biraz ama barıştık.

manganın klibindede oynamışlardıya salak 2 kardeş onlar işte..barıştık evet canım uzun sürdü biraz ama barıştık.

Esra Ceyda kardeşleri biliyordum da ciciş olayını bilmiyordum yaaa google amcaya cicişleri sordum aldığım cevap ağzımı açık bıraktııı

ohaaaaaa diyorummmmmm bu ne rezalett

Belki de dert değil bu ama içime çok oturdu yaptıkları 10 aydan beri ve sadece şunu istiyorum ;

Bana ettikleri burnundan fitil fitil gelsin , yaptıklarını yanına kar kalmasın , ve öle bi pişman olsun ki hergün içi yansın ve ne kaybettiğinin değerini bilsin .

Sözüm ona Allahından bulsun .

eşindenmi bahsediyosun canım?

bazen diyorum ki simdi suradan yok olsam kuş olup uçsam sonsuzluğa ucsam sehirleri ülkeleri gecsem son nefesimi vereme kadar ucsam özgürce herseyden uzaklassam öyle bunaldım ki artk

Yaklasık 5 ay önce bosandıgım eskı pıslık kocam ,eskı ısyerınden benım görusmesıne asla ızın vermedıgım bır kasarla evlılık hazırlıgında...Delırıyorum cıldırıyorum..Hem boynuzlandıgım yenı ogrenıyorum,hem de bı kadın buldugu anda bunca cektırdıklerını dusunmeden evlenecek olan salagın salaklıgına yanıyorum..Hem kızımın gelecegınden endıselenıyorum,hem depresyondan cıkamıyorum...Bırgun herkes bedel odesın ve goreyım ıstıyorummmmmm...

Çok kötü olmuş... Kadınlar hissediyor bir şekilde, siz de hissetmişsiniz... Geçmişte bile olsa kandırıldığını öğrenmek çok acı, hazmetmesi çok zor. Umarım eski eşiniz, size yaşattıklarının kat be kat beterini yaşar. Böyle birinin yaptıklarına daha fazla üzülmeyin lütfen, siz de kendi hayatınıza bakın. Üzülmekle, hiçbir şey hallolmuyor maalesef.

Gelelim benim derdime...

Çok takmıyorum aslında ama aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu yaşıma kadar beni yere göğe sığdıramayan teyzem, sevdiğim adamla evlilik için bir adım atınca bana, bize düşman oldu. Sözüme, nişanıma gelmedi. Düğünüme de gelmeyebilirmiş, işi çıkacakmış. Konusunu açtığı her fırsatta, oğlunu kardeşim gibi gördüğümü söylememe rağmen, hiç umut vermememe rağmen, bize cephe almış durumda. Haliyle bu yaptığı beni sinirlendiriyor. Sanki oğlunla evleneceğim deyip, yarı yolda bırakmışım gibi davranıyor. Yani işte... Dert sayılmaz ama...

Helal olsun cnm yuruuuuu beee Kim tutar seni bende olsam aynisini yapardim birak istedikleri kdr dir dir etsinler sen mazluma yardim etmissin bundan guzel birsey olamaz

Şuanda okadar sinirliyimkiiii okuldan babası almayacakdı bugün minibüsle gel dedi babası kızıma elinede ne olur ne olmaz diye fazla para vermiş babası ayrı ben ayrı tembih ettik şu kadar tutacak paranın üstünü al diye safııımmm kendi bildiğini okumuş gitmiş adam kapının önüne kadar getirdi diye sağol senin olsun para demiş bende çooookkk sinirlendim savunmasıda adam kapının önüne kadar getirmişşşşş ahhhh benim safımmmm adam bizim buranın hattındaaaa çalışıyorrrr biri beni tutsun şu kızın saflığından felç olacam bu kaçınçı vukuatıııı

kızınız kaç yaşında?
güvenliği açısından tabi biraz gözü açık olması lazım.
muhtemelen çok iyi niyetli bir çocuk.

fazla ciddiye alan biri olmadığımdan fazla bir derdim de yok çok şükür.

aılemın evlenmemi istemelerı dısında tabi. nasip işleri bunlar ama karşıma cıkmayınca da olmuyor. babam arabayı degıstırecek benı evlenecek diye borç yapmayım dıye arabayı degıstırmıyor.ki aday adayım bile yokken.
cok şükür baskada derdım sıkıntım yok.

ha birde para bırıktırmek ıcın cektıgım krediyi,yapılandırılmıs kart borcu laptop parasını bitirebılsem benden iyisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…