arkadaşlar minik bi sorum olacak...
23 nisan günü ben çalışmadım eşim işe gitti.öğlen annem aradı bize gelsene napıyosun ewde tek başına falan dye.gitmek istemedim aslında küçük kardeşim var oda ısrar etti 12 giibi evden çıktım.minibüsle 40 dk sürüyor yol.neyse 1 gibi annemlerdeydim benim için yemek falan yaptık.4 gibide ordn çıktım eve gitmek için tekrar minibüse bindim.o anda eşim aradı napıyorsun diye.bende annemlere gittim şimdi minibüsteyim dedim.bize ugradınmı dedi (annesı gile) annemlerde arada 15 yol mesafesi var yürüyerek.gitmedim dedim.iyi tamam dedi kapattı.ve o günden beri benimle konuşmuyor.gerçi bende konuşmuyorum.o günün akşmı pc aldı benden gzli bişeyler yapıyor.int.geçmişine baktım cicişlerin fotograflarına bakmış midem kalktı...ertesi gün işteyken mail attım. mail şu :
bunun için bana surat yapıosan hiç konuşma benle .iyice bi haller
oldu sana önceden böyle şeyleri takmıyodun.artı takıcak bişeyde
yoık.sen her annenlere gittiğinde bize ugruyomusun eger ugruyosan bu
suratı yapmaya hakkın var ama öyle bişey yok her size ugradıgında bize
ugramıyosun kavga etmeye bahane arıyosan biliyim ona göre
davranıyım.bişey demeye kimsenin hakkı yok zaten.çocuk gibi davranma
cicişlerin fotograflarına bak git terbiyesiz kendıne
bakmadan benı yargılamayamazsın !
mailden sonra benı aradı işim var dedim konuşmadım.ondan berı konuşmuyoruz..sizce ne yapmam lazım?
Esra ceyda kardeşler varya :)
manganın klibindede oynamışlardıya salak 2 kardeş onlar işte..barıştık evet canım uzun sürdü biraz ama barıştık.
türkiyeye ciddi anlamda MAL olmuş insan bunlar :)
Belki de dert değil bu ama içime çok oturdu yaptıkları 10 aydan beri ve sadece şunu istiyorum ;
Bana ettikleri burnundan fitil fitil gelsin , yaptıklarını yanına kar kalmasın , ve öle bi pişman olsun ki hergün içi yansın ve ne kaybettiğinin değerini bilsin .
Sözüm ona Allahından bulsun .
eşindenmi bahsediyosun canım?
türkiyeye ciddi anlamda MAL olmuş insan bunlar :)
beni bir sandalın içine koysunlar salsınlar suya, rüzgar nereye ben oraya...
öylesine halsiz, insanlara hissiz, kendime kırgınım.
içimi dökecek mecalim de yok, sadece bunları yazmak istedim ve gidiyorum.
Yaklasık 5 ay önce bosandıgım eskı pıslık kocam ,eskı ısyerınden benım görusmesıne asla ızın vermedıgım bır kasarla evlılık hazırlıgında...Delırıyorum cıldırıyorum..Hem boynuzlandıgım yenı ogrenıyorum,hem de bı kadın buldugu anda bunca cektırdıklerını dusunmeden evlenecek olan salagın salaklıgına yanıyorum..Hem kızımın gelecegınden endıselenıyorum,hem depresyondan cıkamıyorum...Bırgun herkes bedel odesın ve goreyım ıstıyorummmmmm...
Helal olsun cnm yuruuuuu beee Kim tutar seni bende olsam aynisini yapardim birak istedikleri kdr dir dir etsinler sen mazluma yardim etmissin bundan guzel birsey olamazDayım karısını aldatıyor, günübirlik şeyler değil. İlişkisi var bir çok kişiyle. Üzerine de boşanırsan boşanırsın falan gibi saçma sapan konuşuyordu.
Baktım dayımın eşi de boşanmak istiyor. Kendisini aslında hiç sevmem ama kadın dayanışması yaptım, okuma yazmayı zor halleden bir kadın, pek bilgili değil. Ben de akıl verdim, ister boşan ister boşanma ama boşanırsan hem aldattığı kadınlara hem dayıma tazminat davası aç, gerekirse de beni şahit yazdır, alacağın paraları çocuklarına harcarsın dedim. Kafasına yatmış.
Ama anneannemle dedem kızdı bana. Vay efendim ben ne şahitliği yapacakmışım, evini barkını mı alacakmış elinden? Boşansınlarmış zaten, köyüne dönsünmüş. Hani dertleri yuva yıkmamak değil, ayrılsınlar ama beş kuruş vermesin.
Yok ya... Bilecekti karısının kıymetini. Aldatıyorsa cezasını çekecek. Kan bağı falan dinlemem.
Az önce de arayıp anneme şikayet ettiler beni, annem de neyse ki benim gibi düşünüyor. Haltları yediyse cezasını da çekecek diyor.
Ne biçim insanlar bunlar ya, oğullarının kulağını çekeceklerine çanak tutuyorlar.
kızınız kaç yaşında?Şuanda okadar sinirliyimkiiii okuldan babası almayacakdı bugün minibüsle gel dedi babası kızıma elinede ne olur ne olmaz diye fazla para vermiş babası ayrı ben ayrı tembih ettik şu kadar tutacak paranın üstünü al diye safııımmm kendi bildiğini okumuş gitmiş adam kapının önüne kadar getirdi diye sağol senin olsun para demiş bende çooookkk sinirlendim savunmasıda adam kapının önüne kadar getirmişşşşş ahhhh benim safımmmm adam bizim buranın hattındaaaa çalışıyorrrr biri beni tutsun şu kızın saflığından felç olacam bu kaçınçı vukuatıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?