İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

Off okuldaki mühendislik matematiği hocasından nefret ediyorum !!! nefretin de ötesi belki, kaç tane ders geçtim onun üzerine o dersinden geçemedim..okuldan soğudum hayattan soğudum,geçeyim de şu adamın derslerini bitsin artık şu okul

Sağol canım da botox kalıcı çözüm saglamıyor. Ter bezleri alınabiliyor mu ki??

Terbezleri alınıyor mu bilmiyorum ama doğru gelmiyor bana o da bir organ nihayetinde..
Bi yakınım senin gibi yıllarca çekti o sıkıntıyı eline aldığı herşey ıslanıyormuş,hatta birgün petshopta bi hamster sevmiş ıslanan hayvanın görüntüsünü tahmin ediyorsundur :)))
sonra medipolde ameliyat oldu.koltukaltlarından girilip klips takıldı bir yerlere.şimdi çok rahat.terbezlerini aldırmadı...bunu bir araştırabilirsin...

Derdimi yazmaya geldim okurken unuttum tavsiye veriyorum ne güzel..:)
iki gündür kafaya takıyorum,eşim dün biseye çok sinirlendi o kadar söylendi ki yemin ederim dırdır kelimesi eksik kalır yaptığını tanımlamaya. 'embesil embesil konuşma' dedi bana o kadar sinirlendim ki...hatalıyım evet,mesele de çok ufak bir ayrıntı(davetiyeyi iyi okumamışım)...hala hazmedemedim hesaplasamadım da kendimi yiyorum...ben onun kusurlarını sürekli görmezden geldiğim için,küçük şeyleri büyütmediğim için adam kendini mükemmel sanıyor heralde...bunu tekrarlarsa ben de ona uyacağım artık...
ohh rahatladım keşke daha önce yazsaymışım...

Son düzenleme:
bende yazayım eşim benim artık hiçbişeyimi yapmıyor kendi kendime konuşuyorum off sıkıldım artık bıktımmm kaç saatir yemek yemek için bekliyorum ama yok yokkk

Araştırdm canım araştırmaz olur muyum. Klipsli ETS :) yaptırmak istedim ben de.ama vazgeçtim.çünkü ter bezleri hala çalışıyor, elden atamasa bel ve bacaktan atıyormuş teli.

Bu konuyu açınca nişanlım çok kızıyor, avuçlarımdaki teri çok seviyormuş:) TERESON diye bi ilaç kullandım, mekanik etki yaparak ter gözeneklerini kapatıyor. Avuçlarım terlemiyor diye söylenip durdu. Benim en güzel ilacım, canım sevdiğimdir.

GULENYELKEN'e.

Alıntı yapamadım canım, umarım okursun.
Öncelikle başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Bu kadar sevilen birini, merhamet sahibi yüce Rabbimiz, onu alırken sizleri görmeden almamıştır yanına. Hissetmiştir emin ol.
Allahtan sabır diliyorum canım. İnşallah yaranız çabuk kabuklaşır

en buyuk derdim sınavlar cok sukur baska derdim yok ama universte sınavına aaz kaldı ve ben hala calısmaya adapte olamadım yaza guveniyorum
ve cumaya matematik odevimi yetistirmem gerekiyor ve ben daha yarısındayım cok stres yaptım off off hoca bir hafta daha vermisti halbukı
ben ne yaptım her zamanki gibi ders calısacagıma baska seylerle ilgilendim
ve ben artık birinden hoslanmak istemiyorum benim yasıımda sacma geliyor evlenmicem bisey yapmıcam
ama buna ragmen yaklasık 4-5 yıldır birinden hoslanıyorum ve o kisi de kuzenim sayılabilecek biri!
evet kendimden utanıyorum ama napıyım
sanki o baskasıyla evlenirse (yası 4 yas falan benden buyuk) ya nebiliyim cok sacma geliyor sanki biz birlikte olmalıymısız gibi ama olmasının da bir yolu yok e vazgecemiyorum da al sana bi cıkmaz daha
sanki cok mu lazımdı bana ask
hos aska da inanmıyorum ama
:)) bunları birine anlatmalıydım ama kimseye anlatamıyorum rahatladım biriyle konusmaya itiyacım varmıs
gerci burdan da oyle olmadı ama :))

Dayım karısını aldatıyor, günübirlik şeyler değil. İlişkisi var bir çok kişiyle. Üzerine de boşanırsan boşanırsın falan gibi saçma sapan konuşuyordu.
Baktım dayımın eşi de boşanmak istiyor. Kendisini aslında hiç sevmem ama kadın dayanışması yaptım, okuma yazmayı zor halleden bir kadın, pek bilgili değil. Ben de akıl verdim, ister boşan ister boşanma ama boşanırsan hem aldattığı kadınlara hem dayıma tazminat davası aç, gerekirse de beni şahit yazdır, alacağın paraları çocuklarına harcarsın dedim. Kafasına yatmış.
Ama anneannemle dedem kızdı bana. Vay efendim ben ne şahitliği yapacakmışım, evini barkını mı alacakmış elinden? Boşansınlarmış zaten, köyüne dönsünmüş. Hani dertleri yuva yıkmamak değil, ayrılsınlar ama beş kuruş vermesin.
Yok ya... Bilecekti karısının kıymetini. Aldatıyorsa cezasını çekecek. Kan bağı falan dinlemem.
Az önce de arayıp anneme şikayet ettiler beni, annem de neyse ki benim gibi düşünüyor. Haltları yediyse cezasını da çekecek diyor.

Ne biçim insanlar bunlar ya, oğullarının kulağını çekeceklerine çanak tutuyorlar.

canım bence sen bana gore dogruyu yapmıssın kadın ne hakkı oldugunu bilmeden gidecekti aklı da kesmiyormus dayınoldugu icin ailene biraz agır kacmıstır tabi sms uzun sureli olarak aldatılıyorsa soke soke hakkını almalı kadın ki bana gore en asagılayıcı sey bi kadın icin aldatılmaktır ben de cook yakın bir akraba tarafından bu durumu yasıyorum daha ogrenilmedi tabi ama ortaya cıkarsammı bilemiyorum

aylardır devam eden bir şey. annemle falan tanıştırmaya kalktı bir kaç kez. gitmiş hacıya hocaya sormuş imam nikahını bilmem nesini. üç tane karısı olacak heralde, saf.
boşansınlar istemem tabii ki, ortada iki çocuk var. dayım adam olsun isterim öncelikle, ama olmazsa da-zaten pek sanmıyorum- eşi ne yapabileceğini bilsin, gerekirse de canına okusun.

tanıstırmak mı birazabartı olmus sanki bu .eger cok seviyorsa ayrılıp onunla evlensin caım sinir olurum aynı anda birden cok kisiyi idare eden erkeklere daha cok mu erkek olduklarını sanıyorlar bu arada sinirim dayına degil yani ben gercekten sinir olurum

ayrılsa hangisiyle evlenicek allah aşkına, bir değil iki değil... aynı anda gezdiği tozduğu bir sürü kadın var ve bu aylarca devam ediyor.

annemle ben rahat insanlarız diye geniş mideli sandı heralde, gelip açıldı falan.

bir cacık olmaz ondan da, bu kafadaki erkeklerden de... neyse.

Seni ve anneni yürekten kutluyorum!

Tabiki ihanetlerine çanak tutmayacaktınız. Dayın eşini ailesinden değil, Allah'tan emanet aldı. Ama emanetine sahip çıkamamış. Bu erkeklerin gözünü ancak toprak doyurur

öyle dertliyim ki... Derdim olmasa kayıp ilanı veririm o derece yinede Allah'a şükürler olsun,derdi veren dermanı da verir elbette...
sabır sabır ve sabır ...

Teşekkürler TiFiTi...
Geçmeyecek ama elbet alışıcaz. Hem ben burada sizlerin
şen yorumlarını okuyunca iyi oluyorum. Allah kimseye
dermansız dert vermesin...

arkadaşlar minik bi sorum olacak...
23 nisan günü ben çalışmadım eşim işe gitti.öğlen annem aradı bize gelsene napıyosun ewde tek başına falan dye.gitmek istemedim aslında küçük kardeşim var oda ısrar etti 12 giibi evden çıktım.minibüsle 40 dk sürüyor yol.neyse 1 gibi annemlerdeydim benim için yemek falan yaptık.4 gibide ordn çıktım eve gitmek için tekrar minibüse bindim.o anda eşim aradı napıyorsun diye.bende annemlere gittim şimdi minibüsteyim dedim.bize ugradınmı dedi (annesı gile) annemlerde arada 15 yol mesafesi var yürüyerek.gitmedim dedim.iyi tamam dedi kapattı.ve o günden beri benimle konuşmuyor.gerçi bende konuşmuyorum.o günün akşmı pc aldı benden gzli bişeyler yapıyor.int.geçmişine baktım cicişlerin fotograflarına bakmış midem kalktı...ertesi gün işteyken mail attım. mail şu :

bunun için bana surat yapıosan hiç konuşma benle .iyice bi haller
oldu sana önceden böyle şeyleri takmıyodun.artı takıcak bişeyde
yoık.sen her annenlere gittiğinde bize ugruyomusun eger ugruyosan bu
suratı yapmaya hakkın var ama öyle bişey yok her size ugradıgında bize
ugramıyosun kavga etmeye bahane arıyosan biliyim ona göre
davranıyım.bişey demeye kimsenin hakkı yok zaten.çocuk gibi davranma
cicişlerin fotograflarına bak git terbiyesiz kendıne
bakmadan benı yargılamayamazsın !

mailden sonra benı aradı işim var dedim konuşmadım.ondan berı konuşmuyoruz..sizce ne yapmam lazım?

erkeklerrr büyüseler bile küçük bi cocuklarrrr benim basımda da var altan almıcam artıkkkk ota... B... Küsüyolarrrr ne yaaa sanki onlar bayan biz erkekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…